בדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    יש לי שאלה בקשר לבדיקת זרע, אני בקופ"ח כללית בעלי במכבי,
    רופא הנשים שלי אמר שאם החודש זה לא יקרה שאני ובעלי נגיע אליו והוא יפנה את בעלי לבדיקה - אין עם זה בעיה אם אני בכללית והוא במכבי?
    במידה ואני לא רוצה לחכות מישהי יכולה לעזור ולהסביר לי מה התהליך לביצוע בדיקת זרע? אפשר לבקש הפניה מרופא המשפחה? תוך כמה זמן קובעים תור ותוך כמה זמן מקבלים תשובה?
    אשמח לעזרתכן :)
5 תגובות
עמוד 1
  • הרופא שלך לא יכול לתת לו הפניה..
    גם אנחנו ככה, בעלי בכללית ואני במכבי.
    בעלי הלך לרופאת משפחה שנתנה לו הפניה לבדיקת זרע.
    אז בעלך גם צריך לפנות לרופא משפחה...
    בעיקרון את התשובות קיבלנו תוך יום-יומיים גג... בעלי קבע תור ואחרי כמה ימים עשה בבית חולים בלינסון את הבדיקה.
    ואני אתן לך המלצה,
    הוא יכול להביא מהבית את דגימת הזרע בתוך כוס כמו של הבדיקת שתן תוך שעה למכון זרע וככה הוא לא יצטרך לעשות את העניינים האלו שם..
    לבעלי היה הרבה יותר נוח ככה ופחות מביך בשבילו
  • עזרת מאוד תודה!
    שאלה נוספת - איפה אפשר לעשות בדיקת זרע? חוץ מבתי חולים.
    יש לי ממש בעיה כל פעם שאני רק מעלה את הנושא בעלי נכנס ללחץ :(
    אז בכלל המחשבה שהוא יעשה את הענינים האלה שם אין סיכוי!
  • גם בעלי כזה, נלחץ מכל דבר קטן שקשור לעניינים רופאיים....
  • יש לך את מכון שפרה
    יש להם סניפים בכל מיניי מקומות
    תרימי אליהם טלפון והם יסבירו לך הכול

בהצלחה

כנסי לכאן : http://www.shifra.co.il/
  • חמודות! תודה על העזרה:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה