מסיבות גן וגנים בכלל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו אני עוף זר????
    הגנים אצלנו של אמילי נפתח ב 7 בבוקר ונסגר ב 4 אחה"צ ושל אוריקי מ 7:30 ועד 15:30 אבל יש צהרון אז הגן פתוח מ 7 ועד 16:30).
    הילדים שלי "פותחים" את הגנים ואמילי "סוגרת" את הגן.
    אני לא מבינה שאר ההורים לא עובדים?
    אני עובדת מ 7:15 ועד 15:45- לפעמים עושה משמרות לילה כשהבעלולי יכול לשים את הילדים בגנים.
    אוף זה ממש מתסכל אותי, אני רואה את רוב החברות שלי עובדות חצי ושליש משרה ומצליחות להפגש בלי הילדים ואני כל הזמן עם הנספחים לעינייני תרבות איתי (בעלולי חוזר הביתה אחרי 8 אז אני לגמריי לבד עם הדרדסים).
    שלא תבינו אותי לא נכון, אני חולה על הילדים שלי ומאד נהנית איתם אבל מרגישה שמאז שהם נולדו לא היה לי רגע לבד (טוב נו היה לי בחדר לידה עם אמילי לפני שהיא נולדה
    [

11 תגובות
עמוד 1
  • כפרה עלייך.... את צודקת לחלוטין בהרגשה שלך...
    את גם רוצה להיות לבד- קצת עם עצמך... מוצדקקק.... מה אפשר לעשות בנידון? יש מצב ליום חוםש כשהבעל ישמור. נניח בשבת? לצאת לבד , ללכת לאן שהו לבד? או בשישי?

וכן - השעות של הגנים קצת מוזרות.... אין משהו ב 7 עד 5 ????? סטנדרטי....

אגב- הכותרת קצת לא קשורה חחחחח

• חחח כן הכותרת לא ממש קשורה,
    רציתי לכתוב שהיום יש מסיבת גן אצל אוריקי ובגלל זה סוגרים את הגן ב 12. ולא ממש ברור לי מה הורים שעובדים משרה מלאה אמורים לעשות (לא מספיק השבוע חופש שיש עכשיו?!) וזה נהיה משהו קצת שונה
    [

• חמודה, כשעבדתי בדימונה, הייתי שמה את ארי עוד לפני פתיחת הגן (7:30-16:00) ובשבע 20 כבר התייצבתי ואספתי אותו בול בארבע אז אצלי את נורמאלית!

לגבי מפגשים נטולי ילדים... גם אצלי בעלול מגיע בשמונה ואפילו עשר. אבל אני מצליחה להיפגש עם הבננות או ללכת לפילאטיס של רבע לתשע לבדדדדדדדדד!

גם אמא ואבא והאחיות שלי רחוקים ממני

• וואוו מה זה המעון הזה???
    אצלנו שיש מסיבה. עושים את זה ב 16:30. כי אזבההורים מחכים חצי שעה בחוץ- משחקים בדשא. ואנחנו בנתיים מתקתקות את ההכנות למסיבה. ככה. איך שאנחנו עם הבגדים של כל היום....

כן. גם אני הולכת למכון. זאת הבריחה שלי מהבית. לראות אנשים - לשמוע מוזיקה....

• וואוו מה זה המעון הזה???
    אצלנו שיש מסיבה. עושים את זה ב 16:30. כי אזבההורים מחכים חצי שעה בחוץ- משחקים בדשא. ואנחנו בנתיים מתקתקות את ההכנות למסיבה. ככה. איך שאנחנו עם הבגדים של כל היום....

כן. גם אני הולכת למכון. זאת הבריחה שלי מהבית. לראות אנשים - לשמוע מוזיקה....

• שירני
    אני גרה בגליל המערבי - בעין יעקב.
    ההורים שלי והחמים שלי כולם גרים במרכז
    אני דווקא יכולה לעזור לך למצוא עבודה בתור שף - אני מנהלת איכות של קייטרינג ISS בצפון.
    לצערי רוב בני המושב מפחדים מכלבים, כשאני מטיילת איתן הם כולם בורחים לתוך הבתים (הכלבות שלי אמנם גדולות מאד אבל הן מהממות לבנות) - ואני לא רוצה להתחיל לתאר לך איך אני מטיילת עם 2 ילדים (אמילי במנשא ואוריקי לידי) ו 3 כלבות, אפשר לעשות על זה כמה עונות של איזה קומדיה מצליחה.
    אני ממש רוצה לבוא בשישי (לא עובדת ימי שישי) אבל יום שישי הקרוב אנחנו נוסעים למרכז לחגוג מומולדת לדיקטטור עם כל המשפחה (היה לו ב 15 לדצמבר) אז השבוע נופל. שבוע הבא אני פנוייה אולי את באיזור חיוג 04 אז?
    [

• וואי אני מתרגשת- לא יודעת ממה יותר, מהכלבות או מההזמנה

• גם אצלנו רועי היה פותח את הגן.. כי מה לעשות אמא צריכה להיות בכיתה בדיוק ב8:00 ויש גם נסיעה של 20 דקות, אז הוא היה מגיע ב7 ורבע ולפעמים גם לפניי
  • גם אני רוווווווווווווווווווצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה!!!!!!!
    שירני, נא לכלול אותנו בביקשור אצל ליבי!!!
    ו.... ליבי - אני עכשיו נקרעת מצחוק!
    יודעת למה??

לא היה לי מושג שאת מבקרת איכות המזון של ISS..
    יש אצלנו בעבודה עגלה של קפה ג'ו ואנחנו כל הזמן צוחקים על הסלטים שלהם -
    יש בכל סלט בסביבות חצי ליטר מים! אנחנו תמיד אומרים שהעובדים רוחצים ידיים מעל הסלט...

• ברווו אלינור שאת באה אלי.
    כשיהיה יותר נעים אפשר לעשות אצלי פיקניק בגינה - יש לי נוף לים מהבית ואווירה רגועעעעעעע
    [

• שירן, אם ארי גדל עם שני אמסטפים....
    מה שיש לליבי זה כלב לתינוקות בני שבוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה