היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יפה שלי מהממת של אמא. למה למה למה????? למה לעשות קקי גב מושקע ביותר אחרי שיצאת מהמקלחת ואת מבריקה וריחנית ולבושה ואחרי ציצי לילה... למה? למה לעשות קקי שניה לפני שאנחנו יוצאים מהבית.... למה? למה לעשות קקי שניה אחרי שהחלפתי לך לחיטול נקי.... למה?
לא סיכמנו שאת כל הקקי את שומרת לגן?
חחחחחחחח מושלמת שלי. [
22 תגובות
עמוד 1
חחחח... יפה.. אהבתי.... קקי גב- ביטוי שלא הכרתי לפני חחח
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
חחחח אירוש אצלנו יש גם קקי בטן והרבה מאד קקי פולקעס - במיוחד כשהיתה רק יונקת היא לא נחה לשנייה תמיד זזה... [
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סחטיין עליה עם הקקי גב!
]
קקי גב = קקי שמרוח על ככככככללללל הגב! [
היא לא רוצה בתרגישי מוחרמת
מיצ בגלל שהיא גל הזמן זזה - טורנדו קטן שלי - אז הקקי שלה זז לכל מיני מקומות מוזרים בחיטול. אם לא מחליפים לה מיד. וכל זה למרות שהקקוש שלה מוצק. חחחחחח אין על הטורנדו [
אוולין מתה על קקי גב..אבל בדרך כלל זה לא מסתכם רק שם..זה גם קקי פושפוש אבל ממש בפנים.
אני אמנם חדשה כאן, אבל זאת ההודעה הראשונה שנתקלתי בה ונקרעתי מצחוק! :) כל כך נכון..
חחחחחחחחחחחח קקי גב שפכתתתתתתתת אותי פה על הרצפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לכל ההריוניות קקי גב שבטעות יקלעו בהמשך היום לדיון הזה זה מושג שתלמדו בקרוב מאוד מהו.. עליי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח