היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אחרי, כבר בבית נחה במיטה... קצת עצובה, הופשרו 3 עוברים ורק אחד שרד, אז החזרתי אחד... רציתי להפשיר עוד אבל נאמר לי שאי אפשר להפשיר אחד אלא שניים או שלושה ולא המליצו לי... בקיצור נקווה שאחד יעשה את העבודה...
שושה לשאלך, לקראת ההחזרה מתחילים לקחת כדורים ביום השני למחזור, אני קיבלתי אסטרופם, ויומיים לפני ההחזרה התחלתי לקחת טבליות וגינאליות של אנדומיטרין לתמיכה... וזהו... ההחזרה לוקחת 5 דקות, את שוכבת רבע שעה אחרי והולכת הביתה...
ראיתי את העובר!! מרגש מאוד, זה נראה כמו נקודת אור בחלל שחור , הוא שחה לו שם בכיף... חחחח נקווה שימצא חן בעיניו הרעיון ויחליט להישאר שם לתשעה חודשים הבאים...
נר ראשון של חנוכה היום, תתפללו חזק חזק שיהיו לנו ניסים החודש והחסידה תבוא לבקר אצל כולנו... אתפלל גם בשבילכן נשיקות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
18 תגובות
עמוד 1
המון הצלחה שיר, אמן ונקבל בשורות טובות החודש ובינתיים נחזיק מלא שיבוא ה- החמוד.
שיר, כל מה שצריך זה אחד מנצח. גם לי החזירו עובר אחד ונקלטתי והיום יש לי ילד מעלף בן ארבעה חודשים. את חייבת לנוח המון, לשתות הרבה מים ולהירגע!!!!!!!!!!! מחזיקה לך אצבעות שהאור יגיע גם אליך
המון המון בהצלחה , מחזיקה לך אצבעות
כמו שאמרו לפני, מספיק אחד גיבור מנצח!!!!
מותק אני כל כך שמחה שאת אחרי מחזיקה אצבעות שהאחד הזה יהיה עקשן וישתרש לך ברחם
״הנסיך שלי״ - איזה יופי!!! מעודד לגמרי... איזה כיף! הלוואי מחר גם אשאר לנוח אבל ביום חמישי חייבת לחזור לעבודה... אין לי ברירה
לילי- הרסת אותי עם הדמיון המודרך... בדיוק ככה עשיתי לפני שנכנסתי לישון כשחזרתי הבוקר, סליחה, נכנסנו לישון... חחחח דיברתי אליו/אליה וליטפתי את הבטן... ואמרתי לו שאני אוהבת אותו ומאוד מאוד רוצה לחבק אותו בעוד תשעה חודשים....
תודה אין עליכן בעולם!!! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שיר מאמיה אני מחזיקה אצבעות בכל הגוף :-) שהעובר המדהים והחזק ימשיך לשחות ו עוד 9 חודשים! תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה או יותר נכון צריכה את המלצתך, אני רוצה שיחזירו לי 3 עוברים. האם את ממליצה לי לבקש שיפשירו את כל החמישה?
יאללה בננות בואו נתפלל לנס חנוכה בשביל כולנו! אמןןןןןןןן! ממחר אעלם לשבוע וחצי בערך כי נוסעים לחופשה :- חג שמח!!!)
לא הבנתי משהו... אם את רוצה להחזיר שלושה חייב להפשיר את כל החמישה? קשה לי לומר לך... אבל בתחושה האישית שלי לא הייתי עושה זאת ובטח לא אם בשביל זה צריך להפשיר את כל החמישה... לא חבל על שניים נוספים שפשוט יעלמו...
הייתי מחזירה 2... ואם חלילה לא ילך בטיפול האחרון הייתי מחזירה שלושה , אבל גם ברגשות מעורבים... היו הרבה מקרים בהם נקלטו כל השלושה... וזה בעייתי, את צעירה וההסתברות לסיבוכים של שלישייה גבוהה מאוד
אם היה אפשר הייתי מחזירה 2, חלילה לא הולך עוד שניים, חס וחלילה לא ילך מחזירה את האחרון... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
גם אני כמו כולן מאחלת ומתפללת בשבילך שבעוד תשעה חודשים תחבקי או
תשתדלי לנח המון ולהיות רגועה הכי חשוב ..
שיהיה לכולנו חג אורים שמח,מלא נסים !!!
שיר מאמי לצערי אני ממש לא צעירה. מבוגרת ממך ב8 שנים!! זאת ההחזרה השלישית שלי ומקוווה שאחרונה ומקווה שתאומים :-) בכל מקרה מניסיון של אחרות אני מבינה ש50% מהעוברים המופשרים שורדים כך שזה לא ממש משנה באיזה סבב אני אפשיר אותם. אם אני אפשיר 2 יש סיכוי שאף אחד לא ישרוד ואם חמש אז יש סיכוי ל2 או 3. ניסיתי טריים והעוברים היו מעולים ולצערי לא פגע בינגו אז במוקפאים צריך לתת צ'אנס ליותר.. מפאת גילי אני מעדיפה לקחת סיכון ולהכנס להיריון עם שלישייה ולעשות דילול כשעוד העובר אינו התפתח ולהשאר עם תאומים מאשר לקחת סיכון שאכנס להיריון בגיל יותר מאוחר כשבינתיים הביציות נהיות פחות איכותיות ואני רק בדרכי לילד הראשון. לא רוצה לוותר על החלום שלי והוא מינימןם 3 ילדים :-)
שיר מאמי לצערי אני ממש לא צעירה. מבוגרת ממך ב8 שנים!! זאת ההחזרה השלישית שלי ומקוווה שאחרונה ומקווה שתאומים :-) בכל מקרה מניסיון של אחרות אני מבינה ש50% מהעוברים המופשרים שורדים כך שזה לא ממש משנה באיזה סבב אני אפשיר אותם. אם אני אפשיר 2 יש סיכוי שאף אחד לא ישרוד ואם חמש אז יש סיכוי ל2 או 3. ניסיתי טריים והעוברים היו מעולים ולצערי לא פגע בינגו אז במוקפאים צריך לתת צ'אנס ליותר.. מפאת גילי אני מעדיפה לקחת סיכון ולהכנס להיריון עם שלישייה ולעשות דילול כשעוד העובר אינו התפתח ולהשאר עם תאומים מאשר לקחת סיכון שאכנס להיריון בגיל יותר מאוחר כשבינתיים הביציות נהיות פחות איכותיות ואני רק בדרכי לילד הראשון. לא רוצה לוותר על החלום שלי והוא מינימןם 3 ילדים :-)
שיר מתוקה... מחזיקה לך אצבעות
הלוואי שבחג זה יהיה נס גדול לכולנו....בהצלחה!!
תודה שגית " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
היום היו לי קצת דקירות בבטן התחתונה בצדדים... דקירות כואבות לכמה שניות ונעלמו... מקווה שזה לא מצביע על משהו לא טוב... בכלל יש לי רגישות בבטן, שירשיר/שושה קרה לכן?
דווקא לא התאמצתי כל כך, קצת בישלתי ונקיתי את הבית, אבל בקטנה .. " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
דקירות קטנות בבטן זה נשמע לא רע!! גם לי היו ועדיין יש לי פה ושם. מאחלת לך המון המון בהצלחה, ושהפעם זה זה ואת בהריון!!!
יאווו הלואייי הלואיייייייייייייייייייייי יש לי הרגשה טובה לגביייייייייייייך מקווה שהתחשובות שלי לא מטעות!