פרוטוקול IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    סליחה שאני מציקה... אבל איכפת לכן לומר איזה פרוטוקול קיבלתם לטיפול?
    אני לפני IVF ראשון וקיבלתי לשלושה ימים גונל 187.5, אתמול הייתי בבדיקות דם והE2 היה קרוב ל2000 והפרוגרסטרון היה 4.2 באולטראסאונד לא ראו עדיין זקיקים בכלל- הרבה קטנים מתחת ל10, הרופאה הורידה לי את המינון ל150כי היא אמרה שה E2 מאד גבוה (שלדעתי זה לא כזה גבוה, לא?) וזה מלחיץ אותי!!!, בכל ההזרעות שעשיתי אכן הזקיקים היו "צצים" בערך חמישה ימים אחרי הגירוי- אבל הE2 והP היו בהתאם.
    פרוגרסטרון 4.2, זה לא כבר לקראת ביוץ? אוף אני משתגעת
    אני כל כך מפחדת מאיזה תרחיש רע שלא יהיו לי ביציות בכלל או שהביוץ יתפספס למרות הצטרוטייד (שעדיין לא התחלתי לקחת אותו כי הזקיקים קטנים מדי)
    תרגיעו אותי בקשה, מה המינונים שקיבלתן לטיפול? איזה תרופות? מתי אצלכן מתחילים לראות את הזקיקים?
    אוף אחד גדול, שייגמר כבר!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני קיבלתי גונל 225 לאורך כל הדרך למשך חמישה ימים ומיד החלו כמובן זקיקים והפעם הראשונה של הIVF נוסף לי המנוגון כמעט עד האוביטרל שלוש אמפולות שתיים וחצי וחצי. הגוף הגיב יפה לגונל ישר מההתחלה והתפתחו זקיקים דיי רבים אך משום מה נשאבו רק תישעה בסופו של דבר מה שאיכזב אותי קצת. אבל אני חייבת להגיד שמעולם לא עקבתי אחרי בדיקות הדם שלי כך שבזה אני לא מבינה כלל מקווה שזה עוזר במשהו.
  • הי, את ממש לא מציקה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • צודקות... נחכה בסבלנות שהזקיקים "יצוצו", אני פשוט קוראת לפעמים על בנות שלא הגיבו לטיפול התרופתי וביטלו להן את השאיבה וזה הכי מלחיץ אותי

שיר יקרה,
    חברה מהעבודה שלי הכריזה לפני שבועיים שהיא בהריון בחודש שלישי מהחזרה של עובר אחד מוקפא!! גם לה הפשירו 2, אחד שרד, אז המון המון בהצלחה, מכל ה
  • תודה יקירה גם לך!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה