אמאלה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בערב הגדולה שיחקה, הלכה אחורה ואיכשהו התעקמה לה הרגל באצבעות. טוב מרגיעים יושבים לנוח והיא לא יכולה ללכת!

עכשיו שתבינו, יש לה בעיה בויסות חושי, היא לא מרגישה כאב כמו כולם, היה לה נקע ברגל לפני כמה חודשים, כל הרגל הייתה עם שטף דם מפחיד והיא לא צייצה, שיחקה השתוללה וקפצה כרגיל, אז הפעם אם היא לא יכולה ללכת סימן שזה יותר מנקע...

היינו בהתלבטות עצומה, היא לא אוהבת שנוגעים בה, אז כל הליכה לרופא זה סרט, ללכת לצילום והיא תסבול או שאפשר לוותר כי הרגל נראית בסדר....

החלטנו לחכות לבוקר, הבוקר היא צולעת בצורה מפחידה, בקושי הולכת יותר מקפצת על רגל אחת, אבל היא משכנעת אותי שזה לא כואב והיא יכולה ללכת לגן, לא השתכנעתי והלכנו לאורטופד, הוא בודק ואומר זה כלום. סיפרתי לו על הנקע ולעומת זאת הפעם שהיא לא הולכת והוא הסכים בסוף לצילום רק כדי להרגיע אותי.

וכמובן צדקתי, יש לילדה שבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כולי בפחד, החוסר הרגשת כאב הזה מפחיד אותי, וגם הקטנה ככה........

אמאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 תגובות
עמוד 1
  • מפחיד
  • באמת מפחיד
    החלמה מהירה

• לא גיבסו, שמו לה חבישה ענקית, הרגל פי 5 ממצב רגיל, אסור להוריד שבועיים ואז לחזור אליו. וכמובן שבוע הראשון מנוחה לרגל....

• מפחיד
    החלמה מהירה למתוקה

• תודה.

נראה לי שאצטרך בסוף לקשור אותה לכסא, היא לא יושבת רגע, אומנם זה מצב רגיל אצלה אבל עכשיו היא אמורה לנוח, כשאני מזכירה לה אז היא עוברת לזחילה לשתי דקות ושוב נעמדת...

• החלמה מהירה
  • רופא טוב יודע להקשיב למטופלים שלו. בעיקר כשמדובר באמא שמספרת על ילד. לאמהות יש תחושה מדהימה לגבי הילדים שלהן. והנה עוד הוכחה לכך...
    העיקר תרגישו טוב.
    אתם בריפוי בעיסוק או משהו?

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • החלמה מהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה