היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות..צהריים דבש..... רציתי לשאול מה התדירות בה אתן מקריאות לקטנים סיפור לפני השינה... בהתחלה בגיל קטן יותר קראתי כמעט על בסיס יומי.. היום,אני מרגישה שאני לא ממש מקפידה על זה וחבל לי.... תודה למגיבות...
12 תגובות
עמוד 1
אצלנו יואב מתעקש על כל יום 5 סיפורים - כי הוא עוד מעט בן 5!!!
לשחר כל ערב סיפור דור לפעמים מצטרף
כמעט כל ערב, למעט מקרים בהם כבר השעה מאוחרת אז אני מסבירה להן שהיום לא כי מאוחר וצריך ללכת לישון. לאחרונה "הדרישה" עלתה יותר כי דניאלי התחילה לדרוש גם
אז הנה סקופ, חשיפה ראשונה, אני מודה ומתוודה (רק אל תספרי לאף אחד): אני לא אוהבת להקריא סיפורים, ומחכה בקוצר רוח לרגע שידעו לקרוא לבד
תאמת אני מתביישת להגיד שכמעט לא מספרים כי כששקד נרדמת אנחנו רוצים לאכול או עסוקים עם יהב וכו ויוסי הרגיל אותה תאמת כבר מזמן לראות טלוויזיה משהו ב VOD ותאמת שגם היא מעדיפה טלוויזיה על ספרים
ווא.. אתן מקריאות יחסית הרבה... נראה לי שאני אתחיל באמת לחזור על בסיס יומי.. העניין הוא.. אני יכולה להיות פנתרה!!!! רק אני יושבת להקריא סיפור והופ... אני מפהקת ומתחילה העייפות.
כל יום
אנחנו מקריאים סיפור כמעט כל יום אבל.... לא לפני השינה. עוד פנטזיה שהיתה לי והתנפצה
פעם הייתי מקריאה לשקד סיפורים על בסיס יומי. כיום זה לא מעניין אותו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני ממש לא מקריאה לפני השינה כי אני כבר גמורה בשעה הזו אז מקריאים סיפור יותר מוקדם וגם לא כל יום
מצחיק בדיוק בעלי קורא להם עכשיו את חנן הגנן עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
כל יום, אחרי האמבטיה ולפני השינה. למעט אירועים מיוחדים שנהיה מאוחר מדי
בהתחלה הם התעקשו שכל אחד יבחר סיפור וזה באמת התיש אז עכשיו בוחרים יום יום לסירוגין....
וכשאנחנו אצל אמא שלי הם ישר ניגשים לבחור סיפור, מביאים כסא קטן ליד הכסא נדנדה ומבקשים סיפור אחרי סיפור אחרי סיפור.... בלי סוף