בנות דילמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה חברה מערד הציעה לי לעבור לשם היא מסדרת לי דירה גדולה של אחות של בן זוגה... וגם עבודה לבעלי..
    עכשיו הדילמה..מצד אחד לעזוב לחיות יותר טוב אבל רחוק מהמשפחה והעזרה של אימא.
    או להשאר ולחיות בשכר דירה לא ריאלי למצב הדירה (דירת חדר וסלון מוזנחת ב2500-וזה כל הדירות בגלל הסודנים) אבל להיות קרוב לאימא לעזרה ולמקום שאני מכירה.

אולי זה נשמע כמו דילמה נורא קלה אבל אני מאד מחוברת לאימא שלי בחודשים האחרונים וגם שי-אל מתה עלייה...ואם אני יעזוב יהיה לי קשה לבוא לאילת כל שבוע....

16 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי למה את רוצה לעזוב? רק בגלל השכר דירה?
    אם טוב לכם איפה שאתם - תישארו, גם אם זה עולה קצת יותר,
    לדעתי האושר והרוגע שלך, והקרבה לאמא שלך ולעזרה שלה - נראים לי חשובים יותר מהשאר...
    זה גם נראה כך מהדברים שאת רושמת!!!
    לדעתי התשובה כתובה בגוף ההודעה שלך!!! - להישאר
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• זה לא רק השכר דירה גם העבודה באילת היא עונתית ושאר השנה המשכורת ממש קטנה וקשה לחיות כככה לפי תקופות

• אני מתארת לי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני הייתי עוברת
    החיים שלך השתנו רמת החיים תעלי תהיו יותר עצמיים

זה יהיה קשה - בלי קרובי משפחה להתחיל להכיר אנשים חדשים
    אבל בעיני זה שווה

• לייייייייייי הפעם אני אהיה אינטרסנטית לגמרי ואגיד לך תעבבבבבררררררריייי!!
    העסק של בעלי שם ואנחנו גם עוברים לשם אוטוטו
    תבואאאאאאאאאאאאאאאיייי

• לדעתי כדאי לנסות למרות שערד זה חור

• לדעתי לעבוררררררר
    זאת נשמעת הצעה מושלם
    למרות כל העזרה של אמא מסביב (מי כמוני יודעת)
    גם אני התנתקתי מהכל ועברנו לחיות לבד לבד ולהסתדר לגמרי לבד
    (כמובן שיש לי עזרה עם נהוראי במקרה של עבודה/לימודים)

לרכוש עצמאות מוחלטת זה יתרון

• אני הייתי עוברת...

• תודה בנות אני ממש מקווה שזה יצא לאור בקרוב......

טליייייייייי אם את גם עוברת אז מממש בא לי לעבור יואוווווווווו לראות את ליעד הנסיך הזה 55555555555555

• אני בכלל נגד שכירות תנסו למצוא דרך לקנות דירה. אני עבדתי קשה המון שנים והיה לי שלושת רבעי הסכום שנדרש לקניית דירת 4 וחצי חדרים בחולון.
    תלוי גם בכל הקשור למקצוע שלך ושל בעלך ואם אין עבודה מובטחת, שווה מצד אחד לקחת את ה"סיכון", לוותר על הקרבה למשפחה והעזרה שלצידה ולנסות להתחיל חיים חדשים.
    בהצלחה בכל מה שתבחרי ומאחלת לך באותו המקום הצלחה בפרנסה, הצלחה בגידול הילדה והצלחה בהמשך בניית התא המשפחתי!

• תעברי. אבל למה לערד???
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • לדעתי כדי לך לתת לזה צאנס גם ניהיה קרובות אני גרה בדימונה

• לי, אני זוכרת שהיו בעיות בין בעלך לאמא שלך, נכון? ובגלל זה נפרדתם? אז אולי כדי לתת צ'אנס לזוגיות את צריכה לקבל החלטה שאת אמא הולכים לבקר - אבל עם בעלך את חיה.

אני לא מכירה את ערד אז כדאי שתבררי אצל מי שמכיר - כמו ליטל שרי, ואם לא תעברו לערד אז יש עוד מקומות. לפעמים צריך לעשות צעד קשה אחד כדי לשנות את החיים לטובה. בכלל דיברת על מעבר לפני כן למרכז. אז רואים שמעבר מאילת עמד על הפרק אצלך.

בכל דרך שתבחרי בהצלחה!

• תעשי רשימת בעד ונגד.
    ושיהיה בהצלחה בהכל
    [

• אני לא אוהבת לקבל טובות מאנשים... אח"כ אתה מרגיש חייב להם כל החיים. ואם עוד חצי שנה היא תצטרך את הדירה אז מה?? אז יש חוזה נכון אבל אתם חברות ואז מתחיל הלא נעים כן נעים ואולי פתאום תבקש שכירות ואולי ואולי ואולי. לא סתם המשפט חברים לחוד עסקים לחוד.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה