בדיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פולניה מטופלת אצל רופא השיניים , כשפיה פעור לרווחה.
    מעליה רוכן הרופא ובמאמצים מרובים קודח לה בשן.
    לפתע נשמע צלצול טלפון הנייד של האישה. הצלצול מאוד חזק ומעצבן....
    אחרי הצלצול שישי הרופא זורק את כליו על המגש שלפניו
    ועונה לנייד בקול עצבני "מי זה"????
    הקול מהעבר השני "הבעל"....
    עונה הרופא "אני תיכף גומר, היא תירק ותצלצל אליך חזרה...".
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלונדינית אחת ילדה תאומים.
    בבית החולים, מחזיקה בזרועותיה את האחד, ומביטה בשני השוכב במיטתו, ובוכה, בכי תמרורים!
    שואלת אותה: האחות, מדוע את בוכה?
    עונה הבלונדה, "איך אני אסביר לבעלי את הילד השני?"
    @@@@@@@@@@@@@@
    גב' פולנייה הלכה לגינקולוג לראשונה בחייה. היא נתבקשה לעמוד מאחורי פרגוד ולהסיר את בגדיה כדי שהרופא יוכל לבדוק אותה.

"דוקטור, אפשר לשאול אותך שאלה?" אמרה .

"בוודאי" ענה הרופא.

"תאמר לי, האם אמא שלך יודעת שמזה אתה מתפרנס...?"
    ##########################

שני עובדי היי-טק ש"נקרעו" בעבודה ולא הצליחו אף פעם לקחת חופש ישבו וחשבו איך לצאת לחופש . פתאום אחד מהם הרים את הראש מהמחשב ואמר : "הי, יש לי רעיון איך אפשר לארגן קצת חופש מהעבודה". "איך?", שאל אותו העובד השני. במקום לענות לו, העובד הראשון הסתכל סביב, בדק שהשטח פנוי, קפץ על השולחן שלו, בעט באחד מהריבועים בתקרה, ונתלה הפוך עם הראש למטה. תוך שניות הגיע מנהל מישיבה סמוכה לחדרם של שני העובדים. הוא ראה את העובד תלוי מהתקרה, ושאל אותו מה נראה לו בדיוק שהוא עושה "אני מנורה", ענה העובד. "נראה לי שאתה צריך קצת חופש", נבח המנהל. "לך הביתה עכשיו, ואני לא רוצה לראות אותך כאן במשרד לפחות ביומיים הקרובים, הבנת?!". "כן, אדוני", ענה העובד, קפץ מהצינור, כיבה את המחשב ויצא. העובד השני מיד קם אחריו והתחיל לארוז. "ולאן נראה לך שאתה הולך?", שאל אותו המנהל. "הביתה. אני לא יכול לעבוד בחושך".
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4

בלונדינית אחת,שלצורך הבדיחה היא גם פולניה, התקבלה לעבוד בחברה הבונה כבישים . היא קיבלה משימה לצבוע פס באמצע הכביש. בשעה הראשונה היא צבעה 60 מטר. בשעה השניה היא צבעה 40 מטר. בשעה השלישית היא צבעה 20 מטר נוספים. מנהל העבודה ניגש אליה ושאל אותה: "למה ככל שהזמן עובר את צובעת פחות ופחות?". הבלונדינית הסבירה לו: "כי כמה שאני מתקדמת יותר, ככה לוקח לי יותר זמן לחזור לדלי...! "
6 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לא יכול לעבוד בחושך.....

חחחחחחחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה