אוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת איך להתמהג במקרה כזה:

לא פעם כבר שמתי לב שתמיר מאוד וותרן עם החברים שלו,
    למשל, הוא מבקש שוב ושוב ומתעלמים ממנו,

או שמגיע תורו, נגיד בסיבוב על קורקינט (שלו!!) והחבר ממציא איזה משהו ומדלג על תמיר ושוב עושה סיבוב ותמיר ממתין בסבלנות
11 תגובות
עמוד 1
  • אולי תנסי לברר האם זה מעליב/מעציב את תמיר. אם לא - אין למה להעיר (אולי רק יגרום לתמיר להיות עצוב כי יבין בדיעבד שזה היה מעליב/מעציב).
    יעל, אמא של 2 אפרוחים

• אולי קשה לי להפריד כאן בין הגננת לאמא אבל כן, אני הייתי מעירה ומסבירה לילד האחר, וגם לילד שלי.

אנחנו מתגעגעים

• באמת שאלה מעניינת.
    תמר תוכלי להרחיב קצת מה היית עושה בתור אמא אבל עם ידע של גננת
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני הייתי מעירה!
    יש לי קטע משלי...
    יש איזו ילדה שהעליבה את הבן שלי בגן..מילים לא יפות.
    הוא בא אלי ואומר-אמא,היא אמרה לי כך וכך..ולא עניתי לה.
    אמרתי לו-ענה לה,תאמר לה גם מה אתה חושב.
    הוא הלך ואמר לה-אמא שלי אמרה שאת מכוערת!
    חחח
    היא הלכה ואמרה לאמא שלה שזה מה שאמרתי.ובקיצור..נוצר קטע לא לעניין...וזו לא הייתה הכוונה..
    בעבר,אמרתי לו-תלך לגננת,תגיד לה שאומרים לך או שעושים לך,ואז זה היה עובר ללא טיפול מצדה.
    היום,אני אומרת לו-תענה,תחזיר,כמובן אל תיצור אלימות אף פעם!
    אז בחזרה למקרה שלך,אני הייתי מעירה לילדים האלה,כי אם תמיר לא יכול לעשות זאת לבד,זה יהיה לעניין שאת תעשי זאת.מבחינת לפתח תלות באמא ולא להתמודד-אני חושבת שיהיו המון מצבים בחיים שבהם הוא יצטרך לעמוד ולהתמודד לבד ללא אמא לצידו.
    כרגע,שלא יווצר מצב שהבטחון שלו ירד בגלל ילד או שניים....שזה לא ייצור בעיות ריגשיות(תאמיני לי,מניסיון)...
    בהצלחה בכל מה שתבחרי...

• הי.
    מה שלומך?

• תודה על התגובות,
  • הוא בן 4 +...
    זה כבר גיל יחסת גדול בכדי לראות אם הוא יכול להגיב לחבריוו או לא..
    אז למה שמגיע תורו של תמיר-החבר אומר לו להמתין ועושה עוד סיבוב?
    לא יודעת....
    בהצלחה בכל מה שתבחרי...

• אני אענה לפי התחושה שלי (לא כ"אמא" או כ"גננת")

קודם כל, אני לא יודעת אם הילד השני מרגיש שאני נוטה לצד מסוים....

הייתי מסבירה לשניהם יחד את הסיטואציה ושואלת את הילד השני אם היו עושים לו דבר כזה, איך הוא היה מרגיש? אולי כשהוא יחשוב על עצמו, הוא יבין שזה לא נעים. לא תמיד הם עושים את הדברים האלה בכוונה / במודעות לפגוע או להעליב.

הרי גם אנחנו לפעמים לוקחים ביס ממשהו (אפילו סתם כדי לבדוק קודם את הטעם) ואח"כ נותנים לילדים, לא? יכול להיות שזה היה תמים.... אני לא מכירה את הילד ולא הייתי בסיטואציה.

וכן הייתי מגינה על הילד שלי. אני לא בטוחה שזה ייפתח תלות אלא יראה שאמא שם בשבילי. אבל כשאמא לא שם, אני אדע מה לעשות פעם הבאה כי אמא כבר עשתה את זה בעבר ולמדתי ממנה

יחד עם זאת, כן הייתי מדברת עם תמיר שצריך לעמוד על שלך! אפשר גם אחרי הסיטואציה, לדבר על מה שהיה.. מבלי להכניס מילים כמו העלבה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• תמר,
    תודה!
  • מסכימה עם תמר

אני פוגשת לא מעט ילדים שכניראה בבית שלהם זה ניראה או מצחיק או מגניב שהם עושים ככה והם לא מודעים לבעיה שזה עושה

אז כן הייתי מעירה לילד הזה כמו שתמר אמרה בגישה של לתת לו להבין שמה שהוא עושה הוא לא היה רוצה שיעשו לו

לגביי תמיר
    אני כן הייתי אומרת לו לעמוד על שלו ואם זה תורו בקורקינט אז שיידרוש
    כי אני כשלא הגבתי ונתתי לבת שלי להתמודד לבד יצר מצב שהיא לא ראתה בזה בעיה וניצלו אותה החברים שלה בתמימות שלה

לדעתי זה ייפגע בו בעתיד עם לא תכווני אותו לזה שיעמוד על שלו ויידאג לקבל את תורו כשתורו מגיע..
    בהצלחה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **