התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי להתייעץ איתכן. אני בשבוע 37 והצטלמתי תמונות הריון לפני שבועיים. חברה אמרה לי שלא כדאי לי להעלות אותן לפני הלידה מחשש לעין רעה אבל אני מרגישה שאח"כ זה כבר לא יהיה בראש מעייני וכבר לא רלוונטי. מה אתן אומרות? להעלות עכשיו או אחרי הלידה?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא פונקציה כי אני חזק בקטע של החמסות
    הבנת את התשובה שלי ........

• גם אני עשיתי בוק הריון ולא העלתי שום תמונה יש דברים שלדעתי צריך לשמור לעצמך
    אבל זו רק אני

• אני הייתי מעלה איזה 2 תמונות ככה בשביל הקטע...

אני ממש משתדלת לא להאמין בכל מיני עין רעה אבל את יודעת זה חזק מאיתנו לפעמים...

תעשי מה שאת מרגישה!

• אם זה ממש חשוב לך תשימי איזו תמונה אחת בפרופיל וזהו..
    אני לא ממש חזק בקטע של עין הרע אבל כיוון שלא מדובר בי אלא בדבר הנפלא שנוצר בתוכי אני קצת יותר מחמירה..
    אני לדוגמא לא סיפרתי לאף אחד עדיין על ההריון חוץ מלהורים ולאחים כי משפחה קרובה לא תעשה לך עין הרע.
    אבל כמובן לכי עם מה שאת מרגישה! וכמובן שתהיה לך לידה קלה ומהנה (כמה שאפשר)

• אני העליתי ברגע שחזרתי הביתה מהצילום...

• פוחדת מעין רעה כמו מאש. אבל הקטע הכי הכי שאני הכי מפחדת מהפה שלי.....

בעקרון , אני מבינה את הצורך להשוויץ קצת כי אחרת למה לעשות את הצילומים?!?! הייתי אולי שמה אחת בפרופיל וזהו.... שומרת לעצמי את מה שצריך.

• אם את ממש ממש מתלבטת אל תשימי.

את התמונות עשית והם יהיו ברשותך כל הזמן ותוכלי גם להתלהב וגם להראות אותן כל פעם שתרצי וישר אחרי זה תוכלי להתפאר בתמונה של התינוקי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה