קוקו?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות(: מה קורה איתכן? לא הייתי כאן די הרבה זמן, אני עדיין מדממת מאז ההפלה, ובתור אחת ששומרת נידה זה מחרפן לי תשכל לא לשים ראש על בעלי בלילה.. זה כבר מביא לי תעצביייים...
    מה איתכן? גליה, יפעת, הלן, קורין, רודנה וסורי אם שכחתי משהי...
    משהי חוצמזה יודעת אם זה נורמלי לדמם כ"כ הרבה זמן?
    חג שמח יקירותיי
7 תגובות
עמוד 1
  • כמה זמן את כבר מדממת?
    אני דממתי כ-10 ימים אחרי הפלה טבעית...
  • אותי שכחת
    ממי לגבי הדימומים אין לי מושג תתיעצי עם הרופא
    ומאחלת לך קליטה מהירה ותקינה ב״ה

עיליי ונויה אתם האוצרות שלי!!!
  • בובה שלי,
    התגעגעתי אלייך!!!!!!!
    מלא זמן לא שמעתי ממך... אצלי הכל בסדר, תודה ששאלת מתוקה שלי, ממשיכה בחיי הרגילים, היה מחזור לפני שבוע וחצי...
    כמה זמן את כבר מדממת?? זה נשמע מלא זמן... אם בא לך דברי איתי בפייס, נקשקש קצת בפרטי...
    נשיקות

• יפה שלי!!

הכל בסדר...

חג שמח מהממת!!!

אני גודלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ולא מפסיקה...חחחחחחח העיקר שאני מתעגלת במקומות הנכונים...

לגבי שאלת- אין לי מושג אולי תנסי לשאול את ד"ר הדר...

אגב, את מגיעה שבוע הבא למפגש נכון?
  • היי הודיה מתוקה
  • גם אותי שכחת

• הי חמודונת,

כ"כ טוב לשמוע ממך... מקווה שהדימום ייפסק בקרוב ותוכלי שוב להירדם על בעלך... אני אפילו יכולה להזדהות איתך- אמנם אני לא שומרת נידה, אבל בעלי טס בשבוע שעבר ל חודשיים וחצי !!!! בלעדיי, לעבודה החדשה שלו באפריקה, כך שאני ישנה לגמרי לגמרי לבדי, וזה קשה ממש... אבל אני מתגברת.

מבחינת ההיריון, הכל תקין טפו טפו טפו, אולי גדלה לי קצת הבטן ואולי זו סתם תחושה שלי, בכל מקרה בינתיים כל הבגדים הישנים עולים עליי, אז ייקח קצת זמן עד שאנשים יתחילו לשים לב...

ביום ו' יש לי שקיפות עורפית, בגלל שבעלי לא פה אלך עם אמא שלי היקרה מכולם!!! תחזיקו לי אצבעות שהכל יהיה תקין, בעזרת השם...

וזהו!!! מאחלת לך החלה מהירה, אמן ואמן שהניסיון הבא שלכם יצליח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה