בבקשה עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכנו אני והבעלול לראות עגלות דל תאומים.‏ העגלה שהייתה הכי נראת לנו לפחות כרגע זו העגלת תאומים של הבוגה בו שנסגרת לאחד.‏ אנחנו מתלבטים עליה מכמה סיבות ‏:1.‏ הטיולון שלה נראה קטן מכל טיולון אחר ובאתרי אימטרנט שהססתכלתי היה רשום שאם הילד שלך יהיה טיפה דמנמנציק או גדול סתם בלי שום סיבה יהיה לו שם צפופ.‏ בעלי בדק את הרוחב של הטיולון הזה מול טיולון אחד באצבעות וההפרש לא היה יותר מ3‏ סנטימטר.‏ 2.‏ אני לא יודעת אם יצא לכן להיתקל בזה אבל בטיולון של העגלת תאומים אם מורידים את המשענת שלה כדי שהילד יוכל לישון אז הרגלים מתרוממות למעלה מה שאומר שהילד ישן עם רגלים מורמות למעלה.‏ הטיולון הוא בעצם יחידה אחת שברגע שמורידים את הגב למצב שכיבה הרגלים עולות למעלה.‏ המוכר אמר שאורטופד המציא את זה וזה נוח ובריא לילד.‏ מה דעתכן לגבי זה???? אני שיאא המתלבטת מה לעשות כי יש לה יתרון ענק לילד הבא וזה שהיא נסגרת להיות אחת.‏ ד"א היא עולה 8000‏ שקל.

10 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את הבוגבו תאומים...

אני ממליצה לך על העגלת תאומים של בייבי ג'וגר...

• וזו עגלה שיכולה להתקפל ולהיות עגלת יחיד? כי בבוגבו יש וזה יתרון ענק לילד הבא כי לא בא לי לקנות אח"כ עוד עגלה ולהחזיק בבית 2‏ עגלות......

• חכי מותק, לאן את רצה, כבר חושבת על הילד הבא?!
    תאומים זה לא פיקניק...
    לא מכירה את הבוגבו תאומים אבל בוגבו יחיד לדעתי סתם מסורבלת וכבדה אז בטח גם הכפולה כזו.
    אני אוהבת את הבייבי ג'וגר סיטי מיני - קלה, נוחה, צרה, מתקפלת בקלות ובלי יותר מידיי חלקים (אין אמבטיה לחוד וטיולון לחוד)
    בכל מקרה, 8000 ש"ח זה מחיר מטורףףףףףףף
    גם אם תקני (לדוגמא) בייבי ג'וגר תאומים עכשיו ועוד בייבי ג'וגר יחיד אחרי זה לא תגיעי למחיר כזה... לדעתי בזבוז כסף
  • צודקת בהחלט

• מאמוש לי יש את האיזי ווקר.שהיא מאוד נוחה וגם מאוד יפה.

• מאמי הבוגבו מהממת!!! מאוד התלבטתי לגביה אבל כמו שרשמו לך- שמעתי שהיא מאוד כבדה!
    לי יש את הסטרול אייר- מרוצה מאוד בינתיים, היא מעלפת (בשחור) וגם חצי מחיר מהבוגבו.

• אני חותמת לך שזה לא נוח לישון עם הרגליים למעלה. כל הדם יורד מהן.
    שהמוכר ישן עם הרגליים למעלה!!!

• אני גם קיבלתי הרבה מאוד המלצות על בייבי ג'וגר מבנות שקנו והיו מאוד מרוצות
    אחותי גם אמרה לי שבחו"ל זה מאוד מבוקש ולהיט ( היא גרה בקנדה)

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • אני לא יודעת במה מדובר
    אבל לא הייתי מוציאה 8000 ש"ח !!! על עגלה
  • לי יש את העגלה של דר' בייבי.
    להגיד לך שהיא מדהימה, לא, אבל היא שווה כל שקל מהמחיר שלה, 1500.
    והילדים ישנים ישר, בלי רגליים למעלה, נראה לי התעללות.
    לשלם 8000 על עגלה?! לדעתי מוגזם.
    את הבייבי ג'וגר ממש לא אהבתי. אבל עם יהיו לי עוד תאומים, אני אקנה שתי עגלות נפרדות, כמו שאורלי (פונפון עשתה).

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה