אינני בטוחה אם זה המקום הנכון לשאול.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אך, לא מצאתי בדיוק את הפורום פה שנראה לי המקום הכי הגיוני אז החלטתי לנסות את מזלי!
    אני בחודש השישי להריון והתחלתי לחפש חזיות הנקה ובכלל חזיות לאחר הלידה. הבעיה היא שהחזה שלי לא מפסיק לגדול והשבוע שנמדדתי הייתי מידה 75 JJ
    האם ניתן למצוא במידות האלה חזיות הנקה נורמליות בארץ? עדיף משהו שלא ישבור את הכיס, אולם אני סבורה שלא אמצא משהו בזול
    כיוון שאני צופה שהוא עוד ימשיך לגדול, האם למישהי יש ניסיון במידות שכאלה, אולי אף K ?
    תודה רבה ושבוע מקסים לכולכן!
17 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שהבנתי חזיות כאלה ניתן להשיג רק בחו"ל
    וגם עדיף לך משם כי זה יותר זול כנסי לאי ביי בטוח תמצאי
    בכל אופן מקווה שיותר מנוסות ממני יוכלו לעזור לך אני נשארתי במידה B

• היי תודה על התגובה המהירה!
    אני אשמח אם מישהי אולי תוכל לכוון אותי לאתרים? או לכל היותר איך אני אמורה להזמין בלי למדוד? לעולם לא ניסיתי זאת...
    תשמחי במה שיש לך, זה לא להיט לסחוב אותם כל היום אני מבטיחה לך
  • ודאי שזה המקום הנכון לשאול שאלות
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בכיף נשמה

• שוב תודה לשתיכן
    אשמח אם מישהי שאולי סוחבת משקל דומה תצטרף לדיון.. העניין הוא שבכל פעם שאני בווימן אונלי (או ליה לונדון במתכונת הנוכחית) טוענים שיש את המידה שלי בחברה, אך יגיע "בעוד שבוע..."
    השבוע הזה לא הגיע בינתיים לצערי
    ערב טוב
  • אני סוחבת מידה D מC עלה לD ואני לא בהריון
    אבל ליבי קונה מחו"ל פעם היא רשמה אולי תתיעצי איתה..
  • מותק אולי לא הבנת - אני סוחבת בדיוק מה שיש לך. אני ענקית ואני אגיד לך עוד משהו הגוף שלי ללא פרופורציה לחלוטין וכל פעם הן אומרות לי את זה וגם הכירורגית שד שלי נדהמת מזה כל פעם מחדש. אני נורא נורא צרה ויש לי ציצי עצום.
    איפה את קונה חזיות ביום יום? לא שם?
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שחר המלך, באמת לא הבנתי את דברייך ככה. אולי לא כדאי שנתמסר בהודעות הלוך ושוב בתוך השרשור, האם אוכל לתקשר איתך באמצעות אימייל?
  • בודאי!
    [email protected]

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • תראו אותן
    צרות של עשירים

אולי מישהי מוכנה לתרום לי קצת?
    לא שאני נזקקת, אבל לעלות מידה דווקא לא יזיק לי

• חחח רק תקחי!! אני יכולה לחלק לכמה בכיף, רק שימצאו איך!
  • מאמי, אני קונה מ EBAY.
    אבל יש לי חברה שבדיוק במצב שלך, היא קנתה בווימן אונלי, ודווקא היא אמרה שיצא לה עכשיו לקנות שם 2 חזיות ב300.

• 2 ב300 זה מחיר טוב!!

וגם אני מוכנה לתרום קצת אם מישהי רוצה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • היי ויקי! תודה רבה :)
    ניסיתי לשלוח לך מייל מכאן, אך לא בטוחה שהצלחתי.. קיבלת? אם לא, מה המייל שלך?
  • קיבלתי.
    אני אבדוק עם חברה שלי אם זה בסדר מבחינתה.

• לליבי בטוח יש תשובה טובה

• אז נחכה שהיא תקפוץ לביקור פה חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה