למישהי יש משטח עבודה קוריאן במטבח? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם כן, ממליצה?
    תודה

10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג - רק יודעת שזה מהמם!
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • לי אין אבל בבית שראינו (הלכנו לראות את הריצוף שלהם) עשו משטח וארונות קוריאן וזה באמת מהמם. הכי יפה זה שעושים את הכיור כחלק מהמשטח בכל צורה וגודל שתרצי.
    אני חושבת שהוא מאוד רגיש לחום אבל אני אישית גם על הקיסר לא אניח משהו חם ישירות... לא זוכרת אם הוא סופג כתמים...
    אם אני לא טועה לקחנו מהם את הפרטים של הנגר שמתמחה בזה אם תרצי אחפש
  • כבר הזמנו בשבוע שעבר, תודה

• מה זה קוריאן?
  • זה מין משטח מחומר אקרילי או משהו בסגנון, לא רואים בו חיבורים, כלומר ברגע שמחברים שני חלקים משייפים את זה ופס החיבור נעלם וכך אפשר ליצור משטחים ממש גדולים כיחידה אחת וגם כיורים שהם ממש חלק ממשטח העבודה.

הנה כמה דוגמאות

http://corianart.co.il/gallery-15.html

ועוד אחת:

http://www.art-stone.co.il/skpic/697-3-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9F%202.JPG
  • יואו, זוהי בדיוק בההתלבטות שלי....
    אפשר לשאול מחיר???
    הבנתי שאי אפשר להשתמש בכיריים גז

• המחיר לא זול, ומאוד תלוי בתוכנית המטבח שלך,
    בעקרון הם מחשבים לפי מטר, אפשר בכל רוחב, אבל המחיר המינימלי הוא ברוחב עד 65 ס"מ (עומק ארונות סטנדרטי). הם מוסיפים במחיר לכל כיפוף וכל התעגלות. אפשר להזמין "חמסיר" שזה פסי ניקל שקועים כדי להניח דברים חמים, אפשר להזמין "עלייה" על הקיר כחיפוי.
    כיור קוריאן מייקר את העסק, אבל אפשר לשלב במקומו כיור נירוסטה, מה שלטעמי הרבה פחות יפה ודי הורס את כל ההשקעה, כך שחבל.
    אנחנו מאוד רצינו לבן וראינו שאבן קיסר בגוון לבן הוא יותר יקר מקוריאן, כך שהלכנו על זה.
  • גם אנחנו מתכננים לבן.
    אפשר אבל בכל זאת מחירים?
    כמה למטר סטנדרטי?
    כיור?

איך זה מבחינת ספיגת חומרים?
    המשטח כל כך לבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
  • ואיך מנקים את זה? רגיל?

• נראה יפה מאד, אבל לא נראה לי בסגנון שלנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה