פשוט מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני נכנסת מדי פעם לפורום, בדרך כלל לא כותבת , אבל אני קוראת ולפעמים אתן פשוט לוקחות לי את המילים, עם התופעות, כן הריון, לא הריון....
    ואני תמיד מתחזקת מהחמימות ואיך שאתן מקסימות ומחזקות אחת את השניה.
    ולמרות שכבר חיזקתם אותי בעבר, היום אני פשוט עצובה מדיי.

אני לא יודעת אם אתן זוכרות אבל אני בת 27 והשבוע אני כבר נשואה חצי שנה.
    לפני החתונה נטלתי גלולות והפסקתי ביום החתונה, כל החברות שלי והבני דודות שלי שנישאו בשנה האחרונה, נקלטו אחרי פעם או פעמיים והייתי בטוחה שזה כל כך קל ופשוט... ועכשיו אני נוכחת לגלות כמה זה קשה ואיך הסביבה שרוצה לתמוך מכניסה יותר ויותר לדיכאון!!
    אני כבר שלושה ימים אחרי המחזור ולא קלטתי שזאת הפעם החמישית כבר שהניסיונות שלנו כשלו. ובתקופה האחרונה הסביבה שלנו לא מפסיקה להזכיר את העניין הזה.
    כאילו כבר משהו לא בסדר... אמא של בעלי כל יום חולמת שאני בהריון,אחותו של בעלי בהריון וכל פעם שאנחנו מגיעים איכשהוא לדבר על ילדים אז ה"בקרוב אצלכם" כל איחול של יום הולדת או חג או חודש של החתונה זה הברכות האלו.
    והאמת שכבר התחרפנתי ואני מתחילה לחשוב שמשהו באמת לא בסדר!!! מה הם שכחו שהם היו במקומנו והלחיצו אותם גם או שזה רק אנחנו... {אני ובעלי}.

סליחה על החפירה פשוט הייתי חייבת לשחרר כבר ואני לא רוצה להראות לבעלי שאני לוקחת את זה קשה ...

keren
11 תגובות
עמוד 1
  • היי קרן,
    זה כאילו את מספרת את הסיפור האישי שלי. בת 27, נשואה כמעט חצי שנה... ממש אחד לאחד. עשרות פעמים כבר כתבתי את מה שכתבת עכשיו.
    את לא לבד בסיפור הזה. זה מעציב, נכון. אבל צריך לדעת למנף את זה למקומות אחרים, להמשיך להגיד לעצמך בלי סוף, שבסופו של דבר זה ייקרה. לא משנה מתי. עצבות לא תעזור. מי שמחכה כ״כ הרבה זמן לילד, זה סימן שהקב״ה מכין לה נשמה מיוחדת במינה.
    יהיה בסדר יקירתי, טוב שבחרת לפרוק כאן ולהוריד קצת מבעלך, הרי בשביל זה אנחנו כאן...
    את בסופו של דבר תהיי בהיריון ותשכחי לחלוטין שהיית במקום הזה בכלל.
    תחייכי, הכל יהיה בסדר!!!
    גליה

• הי קרן,

תנסי, אני יודעת שזה קשה, אבל תנסי לא להילחץ מהדברים שאומרים לכן, אלא באמת לקבל את זה כברכה ולהתחזק בכל פעם שאומרים "בקרוב אצלך", כי זה איחול שמגיע מכל הלב, ואם תדעי לזהות את הכוונה כשאומרים לך את זה, אני מאמינה שתתמלאי בתקווה ובאמונה שבקרוב, באמת, גם אתם תצליחו...

אני יודעת שזה מלחיץ, ומבהיל, ומתגנבות מחשבות שאולי משהו לא בסדר, אבל לדעתי, תקופה של חצי שנה זה מעט מדיי בשביל לחשוב כך... מה גם שאני זוכרת לגביי שבחודשיים- שלושה הראשונים לא ידעתי מספיק בשביל שזה יצליח. למשל, חשבתי שהביוץ הוא שבועיים אחרי שמסתיים המחזור, כך שפיספסתי אותו בחודש אחד, או שעשיתי רק סביב ימי הביוץ והתשתי את בעלי (והזרעונים שלו) למוות...

קחי נשימה עמוקה- תירגעי... תתחילי לחשוב מחשבות חיוביות ואופטימיות- גם לך זה יקרה, את תהיי אמא, הכל בסדר, הדברים קורים בזמן הנכון לכם. וקדימה, כשמסתיים המחזור- תתחילו לנסות שוב, בכיף, מתוך הנאה ולא מתוך לחץ.

מאחלת לך מכל ה- שהחודש יהיה החודש שלכם!

יפעת.
  • יפעת, אני חייבת לציין, שאת פשוט מתוקה. זהו.

• גלגלונת!!!!

תודה!!!!! את מקסימה!!!! מתה עליך....

כבר אמרתי לך שאת מזכירה לי את אחותי הקטנה???
  • כן מתוקה שלי אמרת לי חחח
    גם אני מתה עלייך!!!!!!

• קרן חמודה,

אני גם מזדהה עם כל מילה שלך,מנסה למעלה מחצי שנה וגם מותשת מאוד מאוד מהעניין וגם בי מקנן החשש שאולי משהו לא בסדר יחד עם זאת ניתן לעשות בדיקות דם וביוץ לראות שלפחות מבחינה הורמונאלית הכל בסדר ואז זה בעיקר עניין של זמן כי לא כל פעם שמנסים -נקלט הריון.
    אתן דוגמא: אני החודש הייתי במעקב זקיקים לראות מתי בדיוק הביוץ חל ואם הזקיק מספיק "חתיך" ובמקביל גם בדיקות דם והכל ב"ה יצא תקין ובדיקותה דם יצאו עם ערכים מצויינים וזקיק טוב ובכ"ז על אף כל הציפיה שלי והתקווה שהחודש זה יקרה זה כנראה לא יקרה,בנוסף יום הביוץ היה ביומולדת שלי אז בכלל הייתי בטוחה שאולי אקבל זאת כמתנה משמיים..ולצערי היום קיבלתי...
    אני גם מעט מבואסת אבל לא נותנת לעצמי לשקוע ובע"ה חודש חדש בפתח...וכמו ששאר הבנות אמרו חנוכה חג עם ניסים בע"ה שכולנו ניקלט....

שיהיה לך חנוכה באמת שמח...

elya
  • תודה רבה לכן, בנות מקסימות!
    בהחלט עודדתם אותי..
    אני יודעת את כל הדברים האלו, אבל משום מה שזה קורה לי אני יותר סקפטית....
    אז תודה לכם באמת באמת!!!
    גרמתם לי לחייך

keren
  • היי קרן,קודם כל קבלי ממני עוטף,אני במקרה נכנסתי לפורום הזה וקראתי את ההודעה שלך,אני בדרך כלל בפורום השכן ,של טיפולי פוריות,אז מן הסתם הייתי גם במצב שלך ,להבדיל ,אני בת 34 ונשואה כשנה , וניסיונות ההריון החלו לפני החתונה אז אחרי חצי שנה כבר התחלנו בבדיקות וכיום בטיפולים,
    יקירה אין כמונו שמבינות לליבך, הסביבה המלחיצה וזוגות שנישאו בזמן שלכם או אחריכם שכבר בהריון ,אנחנו פשוט נאכלות ....
    יקירה שלי ,את יחסית צעירה אני מבינה לחלוטין את הרצון העז להריון וכל חודש את מתפללת ש לא תופיע , שהיא מופיעה את מוצפת דמעות ואכזבות , כמוך כמונו..
    כמו ש הבנות המקסימות רשמו לך שכל דבר בזמנו הוא, והלחץ לא יגרום לזה להתקרב אלא רק להדחות ,ולגביי הסביבה תדעי להשתיק אותם תעני אל תתביישי פשוט תגידי שזה לא עניין שלהם ...
    תהני מהזוגיות שלך ,תיצרי זמן איכות עם בן זוגך ,ותראי שזה יבוא
    שיהיה לך ולכולכן המון הצלחה
  • אני כל כך מזדהה איתך
    אני מנסה כבר 10 חודשים וגילנו שהבעיה אצל בעלי!
    ואני רוצה להגיד לך שלאנשים אין בושהה
    הם דוחפים תאף שלהם לכל מקום( בעצם אין להם אף יש להם חדק)
    אני כבר נימאס עלי משאלות של אנשים! אני התחלתי לענות להםםם!
    באמת שתתעלמי מיזה! כי את בסוף תהי בהריון אני בטוחה!!!
    את צעירה!~! וחוץ מיזה חצי שנה זה לא מלא זמן! אני מכירה מלא בנות שניקלטות אחרי שמונה חודשים!!
    אל תחשבי על זה..זה יבוא.
  • היי,
    אני גם בת 27, ומזדהה איתך בכל אות ומילה.
    החודש (ניסיון רביעי) פעלנו לטובת תינוק קטן, אנחנו כבר ממש רוצים מכל הלב, ועם זאת אני לא מרגישה שום שינוי או רמז שהפעם אני הולכת להיקלט, הימי ציפייה האלה האם יגיע המחזור הוא לא זה משגע. אבל....
    אסור לנו להתייאש , בסופו של דבר אנחנו עושים את זה מתוך אהבה וכייף ולכן לא נפסיק לנסות אם יהיה צורך...
    אני מאוד מאמינה שכל עקבה לטובה ומה שצריך להיות יקרה.
    ההוא שם למעלה יכול לעזור לנו אבל אנחנו צריכים קודם לעזור לעצמנו, יש סיפור נחמד על אדון שכל לילה מבקש מה' שיעשה שהוא ינצח בלוטו, כל יום הוא הוא מתחנן לה', יום אחד נמאס לה' והוא אומר לו אני יעשה שתנצח כשתקנה כבר כרטיס לוטו.
    אז לכן אל תתייאשי, ואני בטוחה שבקרוב יהיו לנו בשורות טובות.

חג שמח מלא ניסים ונפלאות.
  • dalfrid'

כל כך נכון מה שרשמת על האדם עם הכרטיס לוטו,לוקחת את זה אלי באופן אישי.

אני המון פעמים חושבת אוף מה זה עוזר כל מה שאני מתאמצת עם הקב"ה לא רוצה שזה יקרה מצד שני את המאמץ הכי גדול להפסיק להיות בלחץ אני לא מיישמת כמו שצריך (כי אני בלחץ) וזה כל כך חיבר אותי לדוגמא עם הלוטו...תודה! אולי החודש אצליח להרפות יותר..הלוואי...

elya
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה