שיתופים עדכונים וחפירה בעיקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מאמינה שזו כבר פעם שלישית שאני רושמת את המגילה הזו והכל נמחק לי בגלל העצירות האין סופיות שאני עושה באמצע..
    אז קודם כל- שיהיה לכולנו חג אורים שמח ושאכן יאיר את ביתנו, ישלח לכולנו בריאות ואושר!
    שנית- נעלמתי קצת, קשה לי להגיב מהאייפון אז אני בעיקר קוראת- מתנצלת ומקווה שאחזור מהר לפעילות.
    עדכונים:
    * חזרנו הביתההההההההה אחרי שהות מדהימה של כמעט חודש וחצי אצל אמא, אתמול סוף סוף חזרנו לב״ש (אל דאגה- ״העמסתי״ את אמא שלי איתי לשבוע הסתגלות אצלי בבית חחח).
    לא להאמין כמה ציוד נוסף לנו מאז לידת הנסיכים- משהו מפחיד, גם דירת 5 חדרים לא תספיק אמאאאאא, בעלי בא השבוע לנקות את הבית ולהביא כמה שיותר ציוד שלא היה דרוש לנו בימים האחרונים אצל ההורים, אתמול כשנכנסתי קיבלתי חום! לא ראיתי רצפה מרב סלסלאות, תיקים ושקיות. הדבר שאני הכי גרועה בו זה למצוא מקום לדברים חדשים, תמיד זה נזרק אפשהו עד שיהיה זמן לסדר- כן בטח.. יש לי תיקים עם מכתבים מדירות שעברתי לפני 3 שנים ועדיין לא פתחתי.
    אם המידות לא היו משתנות אצל ילדים, נשבעת שהיה להם מה ללבוש עד גיל 18- כמה מתנות, שתבינו שקניתי לילדים סה״כ 10 אוברולים- 5 כל אחד וטיטולים ומטרנה- זהו!!! כל השאר מתנות, בעיקר בעיקר מחמותי שקנתה עגלה וכל הציוד ללידה,קרמים, בגדים, מוביילים, קשתות פעילות ומה לא! (אה טרמפולינות צריך- אני אשלח לחמותי בקשה בכתב חחח).
    * כולנו עדיין מקוררים- אני, בעלי והילדים- מסכנים שלי לא אכפת לי מאיתנו רק הילדים שנראים כאלה סמרטוטים ומשתעלים כמו זקנים, תבינו הם מקבלים אינהלציות עם ונטולין מעכשיו- נקרע לי הלב כשאני עושה להם את זה, אוף שיעבור להם כבר אמן!
    * אתמול עשינו חיסון ראשון- כפרה עליהם גיבורים שלי, הבכי היחיד שנשמע אחרי שנייה היה שלי.. האחות אמרה שניתן לעשות כיוון שלא היה להם חום וזהו גם חיסון ללא תופעות לוואי.
    * מסרנו את הכלב המדהים שלנו בצער רב.. מתנחמת שהוא חזר למשפחה הקודמת שלו שמסרה לנו אותו לפני 3.5 שנים אז אני יודעת שהוא אהוב ומטופל טוב.
    * לא יכולה לראות/לשמוע יותר את בעלי!! וואי איזה מעצבן הוא! אבל לזה אני א**** שרשור מחר.
    תודה למי שקראה, לילה/בוקר טוב לכן, ושוב חג שמח. אוהבת..

13 תגובות
עמוד 1
  • הי מאמוש..
    דבר ראשון והכי חשוב - תרגישו טוב מהר!!!!

לגביי החזרה הביתה - מאחלת לכם שתהיה נחיתה רכה.. אין ברירה.. צריך לקפוץ למים העמוקים.. אני בטוחה שתסתדרו גל בכוחות עצמיכם, אבל כמובן, קבלו בזרועות פתוחות כל עזרה שתוצע לכם.

לגביי סידור הבית-אל תדחקי בעצמך! שוואיה-שוואיה.. סדרי בכל פעם קצת. בסוף תתחילי לראות רצפה!

• הי מאמוש

• קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו

• יפתי אני רצה לעבודה אבל בגדול אני אגיד לך

קודם כל בשעה טובה על העצמאות החדשה :-)
    בבבבהצלחה!!

כל הכבוד לנסיכים על החיסון שאפוווו גיבורים קטנים

• תתחדשו!

• שיהיה בקלות ההסתגלות לבית שלכם וכל הטיפול מסביב

• בלילה פנטזתי שיבואו גמדים קטנים ויסדרו לי את הבית, ב 4 בבוקר ״החלפתי משמרת״ עם אמא שלי כי עלה לי חום והייתי חייבת כבר לישון, קמתי ב 10!!!! ונחשו מה? גמדה קטנה (אמא חחח) סידרה וניקתה את כל הבית. כפרה עליה!!!!! נשארו עוד כמה מדפים בחדר של הילדים ונגמררררר איזה אושר!

• תותחית אמא שלך!!!!!!!
  • בהצלחה במעבר...
    סתם מעניין אותי לדעת -למה אתם מוסרים את הכלב?
    את לא חושבת שאפשר לגדל תינוקות עם כלב?
    יוצא לי לשמוע על הרבה זוגות שמוסרים את בעלי החיים שלהם...
    אני מגדלת גם כלב וגם חתול... ואני תוהה עד כמה זה יפריע לתינוק חדש...
    (אני לא שופטת אחרים אבל אני לא רואה את עצמי מוסרת אותם... )

• בובה!!!!!!!!

בשעה טובה, אין כמו הבית!!!!!!!!!

כל הכבוד לחמתך
    וכל הכבוד לאמא שלך שגם נתנה לך לישון וגם סידרה... איזה כיףףףףףףף!!!!!!

לגבי הבעל- לנסות כמה שיותר לא להתייחס... תאמיני לי שאני מבינה לחלוטין את התחושות שלך... בכל מקרה- ממתינה לשרשור הנפרד
  • איזה כיך כזאת אמא!!!!!!
    אין כמו לחזור הביתה. מיום ליום יהיה יותר קל
    וכל הכבוד לקטנטנים איזה גיבורים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה