בוקר טוב..כמה שאלות קטנות.. אם אפשר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. מיום א אני עם חום גבוה, סחרחורות קשות ,כאבי גרון - הרופא נתן לי אנטיביוטיקה 1000 מ"ג בבוקר , 1000 מג בערב. (כנראה שזה סטרפטוקוקוס)
    אבל עדיין כואב לי נורא .זה לא היה אמור כבר להשתפר?? יש מצב שהתרופה לא מתאימה לי? אחרי כמה זמן משפיעה האנטביוטיקה ?
    אה , וביום שני , כשהייתי עם חום חבלז ואשכרה לא עמדתי על הרגליים כי ישר ראיתי שחור- חמותי לא הסכימה לבוא לפה לשמור על הילדים שעתיים !!
    נא לא לשכח שהיא גרה 10 דקות מאיתנו ,ולא עובדת ...
    בסוף בעלי היקר יצא מהעבודה , ומזל שכך כי אני לא תפקדתי בשיט..

2.לאוריאן היתה פטריה בלשון , כנראה כתוצאה מוירוס- מרחנו משחה, נתנו סירופ, המצב השתפר אבל לא עבר . יש לכן מושג, כמה זמן לוקח גם לזה לעבור?

3.שוב בעניני אוריאן - כבר מעל לשבועים היא לא מקבלת שום דבר בשרי.
    יש עיצות? מתכונים משלימים?עיצות חכמות?

תודה ושיהיה יום קל .. ואני מקוה שאכנס בקרוב לראות תשובות ..אני פה עם שניים בחופש וכל אחד עם תרופות משלו וחבילה משלו ...
10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג לגבי המחלות וכמויות התרופות..
    אבל רפואה שלמה!!!!
    תרגישו טוב!!!!
    וחג שמח....
  • 1. אנטיביוטיקה אמורה לעבוד תוך איזה 24 שעות (שתהיה ירידה בחום הקלה בסימפטומים). אולי יש לך שפעת? או מחלת הנשיקה?
    תרגישי טוב

• החלמה מהירה

• איזה תיק!!!!
    החלמה מהירה

• תודה
  • פנינו'ש!!!
    תרגישי טוב מותק. החלמה מהירה!!
    [

• יקירתי תרגישו טוב.

• וואייי איזה סרט
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה