הטורנדו מכה שנית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הטורנדו גילתה שיש רווח בין הספר של שילב (כזה שקושרים למיטה/עגלה הדו צדדי) לבין המגן ראש במיטה שלה.
    דחפה לשם את כל המוצצים שלה, והיתה מבסוטה ומאושרת מזה
    איך שאני מוציאה את כל המוצצים , היא מתחילה לדחוף אותם לשם עוד פעם, ומסתכלת עלי במבט שובב וחיוך ענקי.

עד עכשיו היא היתה צועקת/קוראת לי, ואיך שאני נכנסת לחדר מתחילה להעיף את המוצצים מהמיטה שלה ונקרעת מצחוק.

וואי וואי וואי מה מצפה לי כשהיא תגדל.
    וואי וואי וואי
    [

13 תגובות
עמוד 1

• [/center]
    ]
  • חחחחחחחחחח

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • גדולה

• פשע מאורגן התינוקת הזו.
    היא זוחלת גחון אבל מצליחה לטפל על הכלבה (40 קילו כלב!!!!) ולהוציא לה דברים מהפה, למקם לה מחדש את האוזן ולתפוס לה חזק חזק באף, אח"כ לפזר את כל הפאזל של אורי, ללק את המכוניות צעצוע שלו ולפזר אותן בכל רחבי השטיח, לתפוס את הכלבה השנייה בזנב, למצוא גרגר אבק לעשות לו תחקיר בטחוני מעמיק (כולל טעימות), לחייך לכוווווולם, ללקק את הקצה של השטיח, לקחת את המוצץ שלה ולדפוק איתו על הרצפה וכל זה ב 10 דקות.

חמסולולת על הטורנדו שלי.
    [

• כפרה!

• יאאאווו שד טזמני הא????.
    איך היא יודעת לשגע אותך עם המוצצים חחח...

• איזו מתוקה, כבר בגיל כזה התחילה להשתובב - שתמיד תשמח ותחייך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה