פתאום לא מוכנה בקבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    הבת שלי בת 4 חודשים, עד עכשיו הייתה יונקת את כל הארוחות אבבל בגלל שאני חוזרת לעבודה התחלתי להרגיל אותה לבקבוק ולמטרנה פעם ביום. במשך שבוע היא אכלה בלי בעיה ומאתמול היא לא מוכנה להכניס את הבקבוק לפה וכשבכל זאת מצליחים להכניס לה בקבוק היא צורחת וגורמת לעמה להקיא.
    מה עושים?? עוד שבוע אני חוזרת לעבודה....

אשמח לעצות ממכן המנוסות
9 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחח תיקראי את השירשור שלי על גמילה מהנקה,
    מקווה מאוד שיעזור לך.
    ברוכה הבאה למועדון הסרבנים [/
  • תבקשי ממישהו אחר שיתן לה כי היא מריחה אותך
    תנסי בקבוק טומי טיפי
    [

• כאילו אני כתבתי את זה,חחחחחחח
    אותו סיפור גם עם מאיה,אין לי פתרונות
  • תנסי טומי טיפי

• בנות יקות
    תודה על התגובות.

בעלי ניסה לתת לה, אמא שלי ואחותי וכלום הילדה בשלה רואה את הבקבוק וצורחת.

במה שונה הבקבק של טומי?
    בנוסף, כשהיא באה אליי היא מפסיקה לבכות וישר נרדמת, ועכשיו זה כבר שעתיים מאז שהיא הייתה צריכה לאכול..

מה עושים??
  • הבקבוק של טומי טיפי הכי קרוב לדמות פטמת אם בגלל זה הרבה סרבנים דווקא איתו מסתדרים.

שיהיה בהצלחה

• גם לנו יש טומי טיפי....
    וזה אחרי שלא רצתה שום בקבוק

מוזר שאחרי שהיא כבר אכלה כמה פעמים מבקבוק- הכל היה בסדר ופתאום היא מסרבת...
    אולי כואבת לה הבטן.?
    יכול להיות מהברזל-כי אצל הדס כואבת לה הבטן ויש לה עצירות מהברזל הארור הזה...

• אצליהם עם בקבוק מהרגע שנולדו, כי לא ממש הייתי סבלנית להנקה, אבל גליה מאוד בעייתית באוכל והייתה תקופה שאפילו לא הייתה מוכנה לאכול מטרנה, היא עד היום אוכלת בכמות קטנה יחסית- זה הפיתרון שהכי התאים לבעייה הזו.
    אני מקווה שההתמודדות למעבר אכילה בבקבוק תהיה קלה יותר!!!

• גם אני באותה סירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה