ג'ני, יעליאור וכל מי שילדה בערך בזמן שלי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה התינוק/ת שלכם אוכל/ת עכשיו???
    עופרי בת חודש ושבוע
    ומאתמול היא התחילה לאכול 120 ואפילו 140

10 תגובות
עמוד 1
  • אמחי רק סשבת האחרונה התחילו לאכול 100-110 כל 3 שעות,
    אם הם דורשים אחרי שעתיים וחצי אני גם נותנת.
    לצערי עוד לא עלינו ל 4 שעות בין ארוחה לארוחה- מצפה לזה!

• היי
  • גם אצלי היא אוכלת בין 100 - 140, כל פעם אחרת לפי מה שבא לה ולפעמים היא מחזיקה 3 שעות ולפימים 4. יש מקרים שהיא אוכלת בכלל רק 70 וזה אחרי 3 שעות אז יהיה 70 לא נורא.

בת דודה שלי רופאת ילדים והיא אמרה שבגיל חודש הם אמורים לאכול בסביבות 120 וזה בסדר סטיה לכאן או לכאן.

הבעיה שלנו היא פליטות כי אחרי האוכל אני מחזיקה אותה על הידיים שעה לפחות ורק אחרך כך שמה במיטה וגם זה ל תמיד מספיק כי אחרי חצי שעה היא מתעוררת בגלל פליטות או גרעפס וזה למרות שהיא כבר עשתה קודם.

גם אני ניסיתי לתת ל פחות ובפרקי זמן יותר קצרים כדי שלא תפלוט אבל זה בלתי אפשרי כי היא רוצה את המנה שלה של 100 ומעלה אחרת יש צרחות
  • יעלוש, אולי תתני לו מוצץ במקום? כי יש מצב שהוא רוצה סתם למצוץ..
    לפעמים זה קורה לעופרי. ולפעמים נדמה לי שהיא רוצה לאכול עוד ואני נותנת לה והיא מוצצת ויורקת את החלב שיצא

• אודליה... יש לי מרוקו קטנטן בבית...

(את המראה הם מקבלים ממני ואת ההתנהגות מבעלי
  • גם אצלי היא לא חובבת מוצצים וזה בלשון המעטה
  • מאמי בעיקרון נוסחא לחישוב כמה התינוק צריך לאכול - 150 כפול המשקל של

התינוק לחלק במס' הארוחות ביום. למשל 5.600* 150 לחלק ל7. גיא אוכל 120, גג

130. כשהוא היה בן חודש ואכל 120 הוא היה מקיא אח"כ והייתי מקפידה להוציא לו

את הבקבוק שלא יעבור את ה90 סיסי. מאז הוא לא הקיא. ובלי עין הרע הוא עולה

במשקל יפה, הוא אוטוטו מכפיל את המשקל לידה שלו.

מקווה שעזרתי

• אבל מינה, מה אני עושה אם אני מוציאה לו והוא צורח מרעב?????
    מה הפיתרון? כי גם לי נמאס מהפליטות האלו...
  • זה המון מאמי, הוא רק נולד, לדעתי מוצץ יפתור את כל הבעיות שלך! ואולי זה גם גזים...

• ראיתי שכתבת שהוא לא לוקח מוצץ... לא יודעת מה לומר לך מאמוש, הלוואי וידעתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה