עצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    עומר בן חודש ושבוע והוא רק יונק ,אני מאוד רוצה להרגיל אותו לבקבוק אבלללללל אני לא מצליחה לשאוב וגם אני לא ררוצה לתת לו תחליף,כמה זה נורא לתת פעם ביום תחילף אוף אני משתגעתתתתתתתתתתתת .....

9 תגובות
עמוד 1
  • לא נורא בכלל יקרתי.
    תתחילי לתת בקבוק בערב לני השינה - ככה גם תוכלי לנוח/ לישון יותר בלילה

• אני בקושי הנקתי, בגלל שמעיין לא רצתה להתאמץ במיוחד הרופא אמר לי לוותר לה כי היא נולדה קטנה (2.490) אז בהתחלה עוד שאבתי ומהר מאוד עברתי לסימילאק...
    אז פעם ביום לתת תחליף זה מצויין... שלא יהיו לך רגשות אשמה

• למה נורא? פעם ביום זה בסדר גמור!

• לא נורא בכככלללל...
    פעם ביום זה כלום.
    גם שיתרגל לבקבוק וגם לתחליף... את תצטרכי להרגיל אותו מתישהו לא?

מה קרה עם השאיבה? משהו שאנחנו יכולת לעזור?

• ממש לא נורא צריך לדעת גם להתגמש
  • לא נורא בכלל...
    אני הייתי נותנת בהתחלה לפני שינה ככה שי-אל הייתה ישנה יותר טוב בלילה

• בגלל שעם נועם לא הצלחתי להניק ונתתי לו תחליף חלב עכשיו עם עומר קשה לי כי יש לי חלב ואני יכולה להניק אותו ....
    אני יודעתת שזה ישמע טיפשי אבל יש לי רגשות אשמה על זה שאני רוצה לתת לו תחליף אפילו אם זה בקבוק אחד ..
    לגבעי השאיבה ניסתי פעמיים ,אנסה שוב נראה אם הפעם ילך....

• שמעתי שיש מכונות חשמליות טובות לשאיבה. אני קניתי משאבה חשמלית בשש מאות ומשהו קלים בסופר פארם שלא שווה את המחיר והחלפתי אותה במשאבה ידנית והצלחתי לשאוב במשך עשרה ימים בערך לכל ילד עד שנגמרה לי הסבלנות. תחליפי החלב נורא טובים בימינו ולא צריך להרגיש אשמה אם משתמשים בהם להאכלת התינוק ולא מניקים.
    בהצלחה במשימה!

• לדעתי המשאבה לא מתאימה
    לי הייתה משאבה ישנה שלקחתי מיד שרה..בקושי יכולתי להוציא משהו..למרות שהיה גודש בקושי היה יוצא לי משהו מהציצי.
    כשקניתי את החשמלית של מדלה פתאום היה יוצא לי ב30-40 סיסי יותר.
    זה כמובן לא נמשך נצח ובגיל חצי שנה הפסקתי להניק לגמרי.
    אבל גם לפני כשהייתי רואה שחסר לה..הציצי ריק והיא עוד רעבה..הייתי נותנת לה מטרנה או סימילאק.
    וכמו שמיכלי אמרה..להרגיל לתחליף..היו לי המון בעיות עם זה..כי היא רצתה רק חלב של ציצי ולא תחליף והייתה נשארת רעבה שעה עד שהייתי מפשירה משהו..
    מסכנה שלי..
    עדיף להרגיל מראש פעם ביום תחליף..
    אבל באותו זמן תעשי שאיבה..כדי שהחלב של הערב לא יתייבש.. לי אחרי חודש שלא הייתי נותנת לפני השינה החלב של הערב נעלם ואז גם אם היא הייתה יושבת לי שעה על הציצי לא היה יוצא לה כלום כי בערב הציצי היה ריק.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה