פתרוןןןן דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אני לא יודעת מה לעשות, בהתחלה הייתי נותנת סימילאק וכל אחרי האכלה הוא היה בוכה ומתפתל עד שיוצא הגרעפס ואז פליטה סמיכה וקקי כל יומיים...
    החלפתי לו למטרנה.. אין כאבי בטן, קקי כל יום אבל כל אחרי האכלה גרעפס ומיד פליטה מיימית...עליו עליי ולפעמים על הרצפה...
    אוף אני אובדת עצות.. מה עושים????????????????????

תודה מראש.
10 תגובות
עמוד 1
  • אולי הכמות גדולה מידי תנסי לתת 10-20 CC פחות

• אם אני מביאה לו פחות אז הוא לא רגוע..וגם אני לא יודעת מתי הוא שובע כי אף פעם לא עוצר אותי...אני מפסיקה לו.
    אני משתדלת לעשות לו כל 50 cc געפס ואז יש פליטה קטנה..
  • קודם כל- יש בעיות פליטה להרבה תינוקות, גם לשמואל היה כך במשך מספר חודשים עד שזה הלך ונעלם. אני מציעה לך לבקש מרופא הילדים הפנייה לרופא מומחה. הרופא שבדק את שמואל הסביר לנו על שיטות החזקה של התינוק בזמן האכלה שעזרו לצמצם את בעיות הפליטה המרובות שהיו לו.
    בעניין היציאות- זה גם אופייני לתינוקות- כל אוכל הוא חדש לתינוק ולקיבה לוקח זמן להתרגל ולכן זה גם משפיע על היציאות.
    מקווה שהדברים יסתדרו במהירות!!

• ככה זה היה אצלינו, בסוף אבחנו ריפלוקס.
    אני ממליצה לך לפנות לרופא, כי אם זה באמת ריפלוקס אז הוא סובל מצרבות מסכן.

• ויקי מי אבחן? אצלנו הרופאת ילדים והאחות טיפת חלב אמרו שכל עוד יש עלייה במשקל זה תקין וכנראה היא פולטת עודפים- נראה לי הזוי כי היא פולטת גם שעתיים אחרי האוכל וממש בכמויות מטורפות! חוץ מזה קצב העלייה מהשחרור עד גיל 3 שבועות ששקלתי אותה פעם ראשונה היה הרבה הרבה יותר גבוה מאשר מאז שהתחילה לפלוט ועד שלשום שנשקלה שוב. חוץ מזה שלידר ממש לא רגועה, אני רואה שמשהו מציק לה ועכשיו שאת אומרת צרבת אז אולי מדובר באמת ברפלוקס. לאיזה רופא אני צריכה לבקש הפניה?

• צריך לבקש מרופא המשפחה הפנייה לגסרולוג

• תיקון- הפנייה לגסטרולוג

• עינב, אצלי הרופאה גם אמרה שכל עוד יש עליה במשקל אז זה בסדר, אבל הוא כ,כ סבל שהיא שלחה אותנו לברזילי, לבליעת בריום. בבדיקה הזאתהם בולעים איזה חומר לבן ובודקים דרך רנטגן אם זה עולה בחזרה.
    בבדיקה ראו סימנים לריפלוקס אך לא משהו רציני, התעקשתי שהרופאה תבדוק אותו שוב. יש לנו רופאה מדהימה, מאוד אכפתית, נתנה לנו תמ,ל מיוחד ותרופה מגעילה אמנם אבל עוזרת נגד צרבות.
    אצלינו זה עבר בגיל 4.5 חודשים בערך.

• נשמע כמו רפלוקס/ רגישות לחלב
  • אפ הפליטות מרובות ומימיות וממש גובלות בהקאה ובמיוחד אם הילד לא רגוע בזמן האוכל,הייתי ממליצה לך להתייעץ עם רופא ממומחה בגסטרו.יכול באמת להיות שזה ריפלוקס...
    וד"א- לא תמיד כשיש ריפלוקס הילד לא יעלה במשקל...
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה