היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי כולן, המחזור האחרון היה ב-16 לאוקטובר ומאז כלום.. בדיקת בטא שלילית ורופא שאומר שיש לי שחלות פוליציסטיות..בלי להסביר לי מזה אומר יותר מידי אבל רק דאג לציין שיש לי השמנת יתר...(קצת הזוי בהתחשב בעבודה שאני 55 קילו ומעל מטר שישים אבל סבבה...) אני כבר לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות.. אני מנסה ממש לא לחשוב על זה ולשכוח מהכל וככה אולי זה יבוא לבד.. אבל אם באמת יש לי בעיה אז חבל לי לבזבז את הזמן בלחכות עד שמשהו פה יקרה מעצמו... מה אתן חושבות? אני כבר ממש מיואשת.יכול להיות שמהבדיקה האחרונה קרה משהו שם בפנים למרות שלא הגיע המחזור או שבגלל שהבדיקה האחרונה הייתה שלילמת ומאז לא היה מחזור אז כנראה שלא היה ביוץ ואני בתם חיה באשליות?
5 תגובות
עמוד 1
הי אורטל! ברוכה הבאה. מידע כללי מועט שיש לי בנושא אם יש לך שחלות פוליציסטיות זה אומר שאת לא מבייצת לבד ואת צריכה עזרה תרופתית. אבל המחזור שלך היה סדיר עד עכשיו? תקשיבי, הרופא שלך נשמע מזעזע! תחליפי ומהר! וזה ממש לא השמנת יתר!!! הלוואי על כולנו BMI כזה!!!
היי תודה על התגובה:) אני עם גלולות כבר בערך 5 שנים והפסקתי איתן לפני חצי שנה ומאז שהפסקתי המחזור היה סדיר במש 4 חודשים עד לפני חודשיים שפשוט הוא לא הגיע יותר עד היום... ובקשר לתרופות,את יודעת איך זה עובד? תודה
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!! אני אתקן טעות קטנה של geshem, זה שאת פוליציסטית לא מחייב שתצטרכי טיפול תרופתי. אני גם פוליציסטית ואצלי זה מתבטא בחוסר מחזור מוחלט!!
רציתי להגיד לה לפנות למומחה נשנוש לענייני פוליציסטיות וביוצים...