פיטרו אותי היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכל התחיל אתמול , רואי ( בן שנה ו10 חודשים ) היה חולה בבית דלקת אוזניים וציפצופים בריאות קיבלתי 3 ימי מחלה אבל חזרתי לעבודה אחרי יום אחד בלבד .
    ואז החשב קרא לי לשיחה ואמא שהם לא הולכים לשלם לי על היום הזה , לפי הנחיה של המנכל שאני עושה עב ורו את כל הסידורים האישיים שלו !!!
    התקשרתי למנכל ומה הוא אומר לי .. את לא חושבת שזה מוגזם שכל חודשיים הבן שלך חולה ???
    חשוב לי להדגיש שהוא שילם בעבר את ימי המחלה כולל מחלת ילד ללא הגבלה . ולא כפי שנהוג בחוק . ואז הו א טען שאני מנצלת אותו כמובן שרתחתי ואמרתי לו שהוא מנצל אותי ואם הוא הי ה מגדל את הילדים שלו הוא היה מבין מה זה ילד חולה .. בקיצור התפתח ויכוח קולני בטלפון שבסופו הוא אמר לי שאני אלך הביתה..
    חזרתי הביתה ב 8:30 בתחושה שמיציתי ושלשם אני יותר לא אחזור , מלבד להחזיר את המפתח ועכשיו אני יכולה להתפנות לשני הגוזלים שלי ..
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
21 תגובות
עמוד 1

• מגיע לך משהו טוב יותר מזה
    חוצפן מה זה הילד חולה יותר מידיי???
    לא נורא ממי על כל דלת שניסגרת ניפתחות מלא דלתות חדשות

תהני מחנוכה עם הגוזלים

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מחריד, כמה שהמעסיקים לא מתחשבים.

ליבי איתך, גם אני פוטרתי השבוע

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• שחר המלך - עבדתי שם 6 שנים ...

http://www.f2h.co.il/1848034048453

• איזה מעצבן!!! לפטר על דבר כזה???!!! מה הוא חושב? שגרמת לילד שלך להיות חולה כדי שאת תוכלי להיות בחופש???

מקווה שתמצאי משהו חדש בקרוב ושתקבלי יחס יותר טוב, אני לא הייתי רוצה לעבוד עם בן אדם כזה!

בהצלחה והחלמה מהירה!

רותי
  • האם את רוצה להמשיך לעבוד שם?
    האם הוא בד"כ מתנהג ככה?

זה נשמע כמו מה שמכונה בדיני העבודה פיטורים בעידנא דריתחא - בשעת כעס, ללא כוונה לכך.

אם כך יהיה -כלומר שהבוס שלך יטען שלא התכוון לפטר אותך והוא רוצה שתשובי לעבודה - את לא מפוטרת בפועל, ואם את רוצה להפסיק לעבוד שם תיאלצי להתפטר (ואז השאלה אם יסכימו לשחרר עבורך את הפיצויים - 6 שנים זה לא מעט כסף)

בהצלחה
  • זה לא הפליה על רקע היותך אם????

תבדקי את זה עם קו לעובד מחר
    http://www.kavlaoved.org.il/

מרגיז מרגיז מרגיז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • היום מעבידים חולרות. מקווה שתמצאי בקרוב משהו אחר

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • היי..
    לא נורא....יש עוד מקומות עבודה.
    לפי דעתי,קודם כל בעבודה צריך להיות-יחסי אנוש!!!
    בין בוס למעביד,בין עובד לעובד.
    אם הוא מרגיש שהוא יכול לפתוח עלייך את הפה בצורה מבישה שכזו,הוא לא ראוי להיות לא מנכ"ל ולא חרדל!
    את צריכה לפנות לברר הנושא,לא נראה לי שהוא יכול לפטר אותך ככה בהינף יד,ללא שיחה לפני וכל הפרוצדורה המתבקשת...
    נראה לי שתבדקי שוב.
    בהצלחה בכל מה שתבחרי...
  • לפני הכל החלמה מהירה לרואי

• הוא בא בתלונות שהוא חולה כל חודשיים?
    ינאי לפחות פעם בשבוע תופס משהו מהגן ואני נשארת איתו..כבר לא נעים אין לי אפילו שבוע עבודה מלא

איזה מעסיק חולרה!
    ממקום כזה באמת עדיף ללכת
  • אוי ממי הייתי במקום שלך
    4.5 שנים קרעתי את עצמי בשביל המעסיק, הרמתי לו את העסק, הבאתי לו לקוחות, החזקתי לקוחות קיימים, חסכתי לו הון של כסף
    ואז היתה תקופה שלהב היתה חולה המון, וסבא שלי נפטר, כשחזרתי מהשבעה הוא פיטר אותי (ישר באותו היום).
    והאמת? יצאתי מהחדר שלו ואמרתי הללויה - כי במקומות כאלה זה ממש לא ברמה שלי להיות

• באמת! את באמת לא חושבת שזאת חוצפה שילד שלך חולה כל חודשיים?
  • שאלתי את העו"ד של החברה שלנו
    והיא אומרת שאם אמרו לך בפרוש שאת מפוטרת בגלל שהילד שלך חולה הרבה.
    והודעת שאת נעדרת בגלל מחלת ילד
    זה אפלייה על רקע הורות

כנסי בו!
    וזה לא אומר שאת צריכה לחזור לעבוד שם - ברור שלא!
    תתבעי אותו!!!
  • הדסקה צודקת!
  • הדס זה נכון אבל זה קשה להוכיח
    איך אמר לי עו"ד של ההסתדרות "האם את מוכנה עכשיו לשנים של ויכוחים ודיונים בבית משפט? האם את בטוחה במיליון אחוז שאיפשהו בין הניירת לא ימצאו נקודה קטנה שפישלת בה ובעזרתה ישפילו ויכפישו אותך בבית משפט?"
    אני אישית לא הייתי מוכנה לזה, מבחינתי ההפסד היה שלהם, את הפיצויים שלי קיבלתי, והלכתי ומצאתי מקום עבודה פי מיליון יותר טוב

• יואווו אני פשוט בהלם
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה