זקוקה להמלצה על רופא ילדים מת"א - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברה שהכרתי בפגייה לפני שנה וחודש וחצי נמצאת במצב הזוי, הבן שלה כבר חודש וחצי עם חום ושום רופא לא מוצא דרך לעזור לה, בהתחלה אמרו שזה דלקת ריאות ונתנו אנטיביוטיקה , אח"כ אמרו שזו דלקת באוזניים ונתנו טיפול, הם היו כבר אצל 3 רופאי ילדים שונים, רופא אף אוזן גרון ועוד כאלה והיו כמה פעמים במיון אבל שם נותנים טיפול מקומי.
    הילד בן שנה וחודש וחצי ומיומולדת שנה הוא 80 אחוז מהזמן עם חום,

אני רוצה לעזור לה ואני בטוחה שיש כאן אמהות עם ניסיון ברופאי ילדים, אני צריכה שם של רופא שיודע מה הוא עושה.

תודה רבה מראש

8 תגובות
עמוד 1
  • איזו קופ"ח?
    החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
    http://www.etsy.com/shop/michalitay
    קוד הנחה לפורום-forum10
    10% הנחה בקנייה
  • הם במכבי, אבל הם די מיואשים אז הם ילכו גם בפרטי

• למה אף רופא לא שולח לבדיקות בבי"ח? היתרון בבדיקות בבי"ח הן שעושים בדיקות מקיפות ויש תשובות מידיות כי יש מעבדה זמינה.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני מקווה שבין לבין גם עשו לו בדיקות מקיפות.
    אני לא מכירה רופאי ילדים מומחים, אבל מאחלת לילד שירגיש טוב
  • מטרפת לבנות

לא מכירה בתל אביב רופא

• לנו יש 2 רופאות מקסימות!!
    ד"ר שגב וד"ר גרינפלד
    מצ"ב האתר של המרפאה עם הטלפון והכל
    http://www.kidsclinic.co.il/
    הם עובדות כל יום כל הזמן.. מתקשרות איתך במייל , פשוט מקסימות.
    והם של מכבי.
    למרות שאני חייבת להגיד לך שגיל שנה זה גיל שבו חוטפים את כל המחלות..
    ניצן שנה שעברה היה עם חום גם 80% מהזמן...
    הוא נכנס לגן השנה???
    יכול להיות שיחסית הוא ילד עם מערכת חיסונית חלשה ופשוט כל וירוס שעובר נדבק אליו.. זה בדיוק מה שהיה אצלנו.
  • תודה על התגובות , אני אמסור לה לגבי המרפאה

• שריתה אני יכולה גם להמליץ לך על הרופאה של דניאלה שהיא מדהימה ותותחית ורק שאלה בדקו לו כיוון של מחלת הנשיקה ו - CMV? זה מה שהיה לדניאלה בגיל שנה יומיים אחרי חיסון של גיל שנה חטפה חום גבוה שנמשך חודש ויותר ולא מצאו כלום עד שבסוף אחד הרופאים במוקד שעקב לנו אחרי הבדיקות שלה גילה שזה מחלת הנשיקה
    ביינתיים קבלי את המספר של הרופאה של דניאלה
    דר' הרמן מירים
    מלצ'ט 1 תל אביב 035281888

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה