עצבנית, עצבנית :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

סתם רציתי לפרוק... ולשתף.... אני מה זה עצבנית! לא מבינה למה, כל דבר קטן מוציא אותי מדעתי, אני צורחת על אנשים ורבה עם אלה שלא הייתי חושבת שאגיע לזה איתם...
    וגם לא מצליחה להירגע :(
    היום בערב החלטתי לסבול ממשהו ובכיתי עד שבעלי הגיע ושאל מה קרה, שפכתי יעלו הכל, צרחתי עליו קצת, הוא צרח עליי קצת, המשכתי לבכות, בקושי נרגעתי.... :(

זה באמת יכול להיות חלק מהריון? :( לא בא לי להיות ככה......

7 תגובות
עמוד 1
  • כן מאמי זה חלק מהיריון, אני בהיריון הייתי עצבנית ובוכה בלי סוף, במיוחד בתחילת הריון הייתי יושבת עם עצמי ופשוט בוכה בלי סיבה ושלא לדבר על בעלי את כל עצבים הייתי מוציאה עליו

• בהריון כל הרגשות מתערבבים פעם עצבניים ,
    ופעם מאוד ריגשיים!!!
    זה יעבור לך ממי ...

עיליי ונויה אתם האוצרות שלי!!!
  • יש לי רק מילה אחת ....הורמונים
  • אי אפשר להפסיק להתעצבן
    כל מה שאת יכולה לעשות זה לנסות להבין שיש ים של הורמונים שמשתוללים אצלך בגוף ולקבל את זה בהבנה, שבי גם עם בעלך ותסבירי לו במה מדובר... אני הייתי שולחת בהתחלה כל מיני כתבות על הורמונים ומצבי רוח נוראיים של תחילת ההריון לבעלי והוא היה אומר שזה טוב שזה קורה לכולם ושאני לא לבד...
    בכל אופן- תגידי לו שאותה הזדמנות שלא יעיז לומר ל-ע-ו-ל-ם שזה בגלל ההורמונים!! יש דברים שרק לך מותר להגיד...
    פעם אחת בעלי אמר לי שזה ההורמונים ופשוט הורדתי אותו באמצע הדרך...חחחחחחחחחחחחחח

אבל לקבל בהבנה... מבטיחה שזה אוטוטו עובר

• גם אני הייתי ככה...
    עד שהסברתי לבעלי:
    9 חודשים אתה אשם!
    לא משנה במה....
    ותנסי קצת להירגע זה לא טוב...
  • תודה על העידוד בנות, קורין - עשית לי טוב עם ההערה הזו :)

אני באמת משתדלת מאוד להחזיק את עצמי בידיים, כי אני זוכרת טוב מאוד שיש לי משהו קטן ורגיש בבטן שיש לדאוג לו... בעלי אתמול, אחרי שנרגעתי, אמר "לכי תבדקי שהכל בסדר..." וכל-כך דאגתי שלא ידעתי איפה לשים את עצמי.

מקווה שבקרוב זה באמת יעבור ואחזור לניות אדם שמח וחברותי כפי שאני תמיד.

עוד פעם תודה לכולן!!!!

• בכיף מותק...

ובאמת תירגעי זה לא טוב!!!

מה יהיה כשיתחילו הבחילות וההקאות...

וכשיכאב לך החזה...

וההתכווצויות בבטן...

ואז נשמתי יגיעו באמת ההורמונים...

פשוט תקחי לעצמך את הרגע להירגע ותרגיעי גם את הבנזוג שלך...

את בשליש הראשון וה שלב מאוד קריטי לעובר...

תעברי את השליש הזה בע"ה עם עובר בריא ונפש בריאה ואז תתחילי עם ההורמונים, כרגע- פשוט תירגעי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה