היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואתן לא מבינות מה התפתח.. כל כך כועסת על עצמי.. אתחיל מזה שיש לי בעל מקסים באמת! תמיד תמך בי כל כך, למרות שהוא דבק ומי שמכיר אותו תמיד שומע ממנו כמה הוא קשור אליי, הוא נותן לי את החופש שאני צריכה לעצמי- מזל קשת טיפוסית, מכבד את החיים שלי שלא קשורים אליו בין אם זה יציאות עם חברות, משפחה, החלטות שאני מקבלת וכו׳, מהלידה הוא גם ממש עזר- מאכיל, מחליף, ״משחרר״ אותי למנוחה ונשאר עם הילדים כמה שעות- לא מספיק שעות לטעמי אבל גם משהו בהתחשב בעובדה שהוא קם לעבודה בבוקר.. בשבוע האחרון הוא פשוט בלתי נסבל!!!!! העבודה שלו ממש נוחה- עד 14-15 כל יום, הרבה פעמים מסיים עוד קודם וישר בא הביתה לעזור, פעם בשבועיים יום שלם של ישיבות במרכז. פעמיים השבוע הזה אמר לי שהוא צריך לנסוע למרכז למשרדים הראשיים בעבודה שלו לצורך ישיבה ולכן לא יכול לקום בלילה (אני בכל מקרה לא לבד- אמא ישנה איתי). גם כשהוא בא הוא לא היה באמת כאן, כל דבר שהייתי מבקשת הוא אמר רגע אני צריך קודם לעשות את זה ואת זה ואין סוף מטלות אחרות חוץ ממה שאני ביקשתי ממנו. בהתחלה עוד הייתי רגועה ואחרי יומיים חטפתי את הקריזה ופשוט צרחתי עליו, התפרצתי כי הוא אמר את המשפט הכי מרתיח בעולם- קשה לי עם הכל ואני משתדל לעזור כמה שאני יכול ואת גם ככה בבית כל היום- כאילו אני ישנה כל היום! בתוכי הבנתי אותו כי חוץ מהעבודה הוא גם כל יום חזר לבית שלנו ולקח לשם ציוד ועשה קניות, קנה גם LCD לחדר ילדים כי אנו נישן איתם כאן בהתחלה (אין לי מקום לשתי עריסות בחדר שלי) והוא יודע שאני לא יכולה בלי טלויזיה. בקיצור אתמול אחרי שחזרנו לבית ישבנו לשיחה ואתן לא מבינות מה יצא שם: שכחתי בכלל מהעובדה שמסרנו את הכלב שהוא היה כל כך קשור אליו ואפילו לא שאלתי מה דעתו על זה ואיך הוא מרגיש בלעדיו, הוא סיפר לי שהמחלקה שלו בעבודה על סף סגירה והוא עכשיו נוסע הרבה כדי לבחון מחלקה אחרת שאולי יועבר אליה והוא לא סיפר לי כי אני חולה וגם ככה עמוסה עם הילדיםנאז לא להדאיג אותי כל עוד זה לא סופי, והנורא מכל- אבא שלו עשה ביופסיה לפני שבועיים והרופא הזמין אותם לקבל תוצאות ולצערי הרב- גילו לחמי את המחלה הארורה בבלוטת הלימפה וככל הנראה התפשט לחזה. ואני האשמתי את בעלי בחוסר יחס וירידה בעזרה- מרגישה כל כך רע והוא עוד עוזר לי ומנסה להקל עליי עם הבשורות. מתה עליו!!!
14 תגובות
עמוד 1
מאמוש
בא לי להרביץ לך
איזה בחור מתוק. באמת את תתעסקי במה שהיה.פשוט תשני גישה מעכשיו.הוא אוהב אותך ומבין כמה קשה בבית עם שני תינוקות קטנים שתלויים רק בך.
חחחחחחחחחחחחח צרות של עשירים!! עזבי אותו נשמה הוא נשמע אחלה בעל - תעריכי!! מאחלת לכם הרבה בריאות קודם כל והמון סבלנות אחד כלפי השני
בובה,
את התפרצת י קשה לך ואין אף אחד בעולם שיכול להבין את זה חוץ ממי שעובר את זה גם, לכן אין טעם לייסר את עצמך על מה שהיה.
העיקר שישבתם ודיברתם ועכשיו הכל בסדר.
מאחלת לבעלך להישאר בעבודה במחלקה שהוא רוצה ולחמך החלמה מהירה ובריאות שלמה לכולם.
אוהבת ומחבקת
מאמוש.... באמת צרות של עשירים אבל לא להרגיש אשמה הוא לא שיתף אותך מה היית אמורה לנחש?...
אוהבת אותך המונים!!!!
מאמי אל תקשי עם עצמכם - לא ידעת מכל המצב של בעלך לא התכוונת לפגוע בו גם את בן אדם שמטפל ב2 נסיכים קטנים גם לך יש נפילות, אני חושבת שכל הכבוד שתפסת אותן לשיחה ודיברתם והבנתם את המצב של אחד השני
מקווה שחמך יצא מהמחלה הארורה בשלום ומחוזק שולחת לך מלאאאאא
נבי מי שלא מכיר את עינן ורק קורא את מה שרשמת, אומר לך שהוא מדהים. לדעתי הוא הרבה מעבר לזה. את יודעת שהוא חיי למען המשפחה שלו( את והילדודס ואת המשפחה הביולוגית שלו מלפני הנישואים הוא בכלל לא שם באותו מעמד איתכם!!) ועושה הכל בשבילך. את קצת מתוסכלת ואני מבינה שאת כל היום בבית ואת צריכה את השחרור הזה, איכשהו תמיד זה יוצא עליו והוא למרות הכל מקבל זאת בהבנה. ברגע שתרגישו קצת יותר טוב אני אבוא לעזור ולארח לך חברה - מבטיחה!! אבל עד אז תזכרי איזה גבר מדהים ורגיש יש לך והכי חשוב שהוא נדיר!! חולללללללללה עלייך!!!!
כמו שירדן אמרה: מה היית צריכה לנחש? התפרצות לגיטימית! אני בטוחה גם שהוא אמר את זה כי נגמר לו במחסן כל המשפטים שאמורים לרפד את "הסוד" שלו. אני לא מבינה אבל למה הוא חושב שעדיף לשמור בסוד כ"כ הרבה בשורות ולשלוח לך תירוצים מעפנים כאלה. הם הרבה יותר כואבים, מעציבים, ומעצבנים, ולא מקלים עליך בשום דרך, לפי דעתי מאשר הבשורות עצמן. הוא בטח הבין את זה אחכ בעצמו.
שמחה שהכל הסתדר יפתי תעריכי
בעל לתפארת
לא קל לגדל שני תינוקות- אצלי ההפרש ביניהם קטן וזה כמו לגדל תיאומים, אפילו אולי מסובך יותר אהה וגם היריון תוך כדי.... נשמע שבעלך משדל נורא לעזור. עצוב לי לשמוע על הבשורות של חמך, לאבא שלי גילו סרטן אחרי שהתמוטט כשאחיין שלי נפטר מתאונת דרכים שעבר. הסרטן אצלו היה כבר ממאיר ואחרי 42 ימים של סבל רב הוא נגאל ונפטר.
מאמי אני שולחת לך חיבוקים ומאחלת החלמה מהירה לבעלך בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!