רישמית הצטרפתי אליכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות לצערי הצילום רחם הראה שאין סיכוי להריון טבעי . אז כן בכיתי קצת והתאכזבתי אבל תוך שעה התאפסתי על עצמי ‏!‏ זאת הדרך שלי להריון והיא הרבה יותר קצרה מטבעי אז כשבישר לי הרופא שבדק אותי בצילום הוא אמר- ‏"‏תוצאה מצוינת" וחייך ‏"עכשיו הדרך להריון קצרה יותר"‏ במקום לעבור ולהעביר זמן בהזרעות וכדומה . את האמת שהוא צודק אם כבר זה רק הפריות ‏!‏ תודה על האצבעות שמחה להיות איתכן אורטל
13 תגובות
עמוד 1
  • נכון שכמה שהבשורה קשה באיזה מקום זה נותן הרגשה טובה לדעת שעכשיו הדרך באמת קצרה
    כמה שאני בכיתי.... אבל באותו זמן ירדה לי אבן ענקית מהלב...

יקירה, אני מאחלת לך המון בהצלחה ושאכן הדרך תהיה קצרה עבורך ושכבר בטיפול הראשון תיקלטי! כל מה שאת צריכה אנחנו כאן בשבילך!!!

בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • ברוכה הבאה רשמית לפורום!
    מאחלת לך תהליך קצרצר וקליטה מהירה.....
    אני ממש שמחה שהצלחת לראות את הצד החיובי בבשורה הזו. אני בטוחה שהיית מעדיפה לשמוע משהו אחר, אבל זה שאת מסתכלת על חצי הכוס המלאה זה מדהים!
    קבלי ממני חיבוק ענק כי כולנו כאן באותה הסירה
  • ברוכים הבאים.

אני מאחלת לך קליטה מהירה ותהליך קל.

• היי מאמי!
    מקווה שתהיי כאן לשהות קצרההה ותתבשרי בעזרת השם בהריון תקין!
  • תודה בנות ‏!‏

• יקירה,מאחלת לך שהות קצרה ,שכולנו נעבור. במהירות לפורום השכן, קחי הרבה אויר וסבלנות ,תכיני גם את הבן זוג וכל מי שיכול להעניק תמיכה והבנה , ושיהיה בהצלחה
  • בעוד חודש חודשיים....כשתיהי בהריון, האושר הגדול שיציף אותך,
    הוא ההרגשה היחידה שתיהיה לך בלב....
    כל הצער והדמעות ישכחו לגמרי...
    ים של הצלחה, האמיני לי שזה קטן עליך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• מאמי שלי,
    מאחלת לך שהות קצרה בפורום ושתתחפפי מכאן במהירות!!!
  • בהצלחהההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תודה רבה רבה

• בהצלחה וברוכה הבאה... מקווה שלזמן קצר ביותר....

מחזיקה לך כמו שאני מחזיקה לעצמי ולשאר הבנות כאן.

הלוואי שבזכות חג החנוכה יקרה גם אצלנו הנס שכולנו מחכות לו... אמן

• בהצלחה מותק!!!!
    עכשיו שיודעים מה לעשות לפחות את יודעת שאת עושה בדיוק את מה שצריך כדי להקלט להריון ולא מבזבזת זמן בניסיונות שווא
    הדרך לתינוק המיוחל התקצרה באופן משמעותי!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה