היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בצילום רחם ונראה בו שאין סיכוי להכנס להריון טבעי . אני רוצה להודות לכן על האצבעות והתמיכה ‏!‏ אני עוברת לפורום לידכן אבל אני תמיד כאן ואשמח להחזיק אצבעות ולעזור ‏!‏ אחרי שבכיתי נרגעתי אספתי את עצמי והבנתי שאני חייבת להתמודד עם הפחדים והחששות , מחזיקה אצבעות לעצמי שהכל ילך טוב ואקלט מהר בהפריה הראשונה אמן כן יהי רצון ‏!‏ תודה . אוהבת מכל הלב . אורטל
7 תגובות
עמוד 1
  • רשמתי לך לא מזמן בפייס כדי לשאול בדיוק
    אני מצטערת לשמוע
  • אוי מאמי, אני מצטערת לשמוע שהתוצאות היו ככה.......
    נכון שזה הרצון של כולנו להכנס להריון טבעי, אבל אל תתייאשי מאמי בטיפולים את תצליחי להשיג את האוצר שאת מחכה לו...
    תכניסי לך לראש שאת תהיי אמא בכל מצב !!!

• מאמי אני מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!

אל תיעלמי לנו!!!
  • לא נעלמת לכן

אני כאן !

• מתוקה שלי,
    מצטרפת בכל ליבי לתמוך בך,
    לכל דבר יש סיבה, גם אם אנחנו לא מבינים אותה, ואני יודעת שזה קשה להבין למה...
    אבל בעזרת השם אמן ואמן את נכנסת לדרך חדשה וקצת מפחידה, אבל ממנה את תצאי אימא!!!!!!!!!!!!!!
    ויהי מה!!!!!!!!
    אנחנו פה בשבילך, בפורום, בפייסבוק, ברוח ובנשמה,
    מחזקות אותך,
    הכל יהיה בסדר!!!!!!!

נשיקות וחיבוקיםםםםם

• שולחת חיבוק גם ממני...
    את יודעת- תוכלי לספר לילד העתידי שלך איך התגברת על כל הפחדים שלך כדי להשיג אותו... וכמה הוא שווה את זה.
    המון בהצלחה לך ולבעלך!
    הלוואי ותיקלטו בהפרייה הראשונה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה