היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר לא יודעת איך לאכול את זה יותר. כל מה שעובר עלינו... כל כך התרגשתי מהמחשבה שעוד מעט מחזירים לי את העוברים שלי... אוף... מסתבר שאני לא בייצתי החודש.... כנראה בגלל כל ההורמונים שדחפו לי... עכשיו צריך רק להתפלל שחודש הבא אני כן אבייץ (בינתיים אני לוקחת פרוברה לזירוז מחזור - הרופא כבר ריחם עלי כי התחלתי למרר בבכי במשרד שלו).
אחרי כל מה שעברנו, לקבל דחייה בגלל אי ביוץ זה כבר מעבר למה שאני יכולה לשאת...
מישהי יודעת עד כמה זה שכיח? שלא מבייצים אחרי טיפול הורמונלי לשאיבה?
10 תגובות
עמוד 1
איזה טיפול הורמונאלי קיבלת ובאיזה מינון?
תהיי חזקה!!! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
תחזיקי מעמד, זה אכן קשה כל התהליך וצריך המון כוחות לריצה למרחקים ארוכים. כולנו כאן איתך בדרך הלא קלה הזו ומכל טיפול לומדים משהו חדש לשיפור הטיפול הבא. זה אכן לא מעודד במיוחד אבל זה מה שיש לנו ואיתו ננצח ,צעד צעד כמו אני תמיד אומרת.
היי שיר,
קיבלתי:
Decapeptyl - 0.1
מנוגון - 2 אמפולות
Gonal F - 150 יחידות
שכחתי לציין שאחרי החזרת העוברים קיבלתי כדורים (אני לא זוכרת את שמם) לפה ולפות (לתמיכה).
חוצמזה תודה רבה לכן על התמיכה. בימים כאלה אתן פשוט גלגל הצלה!
תבורכו
הכדורים זה בטח אסטרופם ואנדומיטרין לתמיכה...
לא כל כך הבנתי מה המינון... אני למשל קיבלתי פיורגון 225 למשך 10 ימים בערך ואחר כך דקפפטיל... היה עוד איזה משהו שהזרקתי למשך 3 ימים בערך לא זוכרת את השם...
בכל אופן, אולי קיבלת מינון נמוך או משהו כזה, לפעמים יש גם דברים אחרים שמשפיעים לא יודעת... צריך לבדוק אבל לא להילחץ מזה... בטוחה שימצאו עבורך את הטיפול המתאים שיביא להריון מהמםםםם ותקין בקרוב...
מחזיקה לך אצבעות, תעדכני " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
תודה רבה בובה.
מכיוון שהבעיה היתה אצלי בעלי אני משערת שבאמת קיבלתי מינונים נמוכים אבל לא
הצלחתי להבין למה זה אמור להשפיע על ביוץ בחודש שלאחר מכן?
החזיקי מעמד , לפעם הבאה
גם אצלנו הבעיה אצל בעלי וקיבלתי מינון די גבוה... לא יודעת מה השיקולים שלהם...
ניסית לשאול את דר דוד ישי? " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
לא.... איך משיגים את הד"ר?
תכנסי לפורום פוריות (פורומים רפואיים) דר ישי מאוד מקצועי וחוזר עם תשובות מידי יום. שיהיה בהצלחה!