טיפולי ivf בגלל אמנדוטריטיס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    פעם ראשונה שלי פה - אשמח לדעת אם יש מישהי שסובלת מאנדומטריטיס.

מה שקרה אצלי זה שהיו לי ציסטות בשחלות שהתגלו באנדומטיומות - עברתי ניתוח לפרוסקופיה שפגע בחצוצרות ועכשיו אני מתחילה טיפולי הפריה (IVF)

קראתי מחקר כלשהו שמי שסובל מאנומטריומות מתקשה להיקלט - אשמח אם מישהי מבינה בעניין ויכולה לעזור.

אני מאד אופטימית לגבי הטיפול אבל המאמר קצת דיכא אותי אז אשמח לתגובותיכם!!!

ב ה צ ל ח ה לכולם!!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג... אבל ממליצה לפנות לדר ישי בפורום פוריות הוא יענה לך במהירות ובמקצועיות רבה...

אל תהיי לחוצה, בטוחה שיש טיפול מתאים ויהיה בסדר
    המון בהצלחה 
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי , גיסתי אובחנה באותה האבחנה של אנדומטריוזיס אני מקווה שזה יעודד אותך אבל אחרי שנה של ניסיונות טבעיים (לפני שאובחנה) היא הופנתה ישר לIVF ונקלטה בניסיון הראשון עם ילד מדהים!! אחרי שנה שוב עשתה טיפול ושוב נקלטה מיד!!! אז אין לך ממה להיבהל !!! מלא בהצלחהההה!!!!
  • היי לך

אני עם אנדומטריוזיס עברתי ניתוח אחד ואח"כ הפריה שהצליחה (זה היה לפניי 6 שנים)

עברתי שוב ניתוח כי זה חזר... ואני שוב בנסיונות ללא הצלחה לצערי
    אבל מאמינה שיצליח
    כמו שהצליח כבר ב"ה

בהצלחה
  • וואי תודה רבה לכל המגיבות בהחלט עודדתן אותי.

מעדכנת שפניתי לרופא שניתח הוא אמר שזה מקרה קל ושלא תהיה בעיה להיקלט.

יום שלישי הקרוב בע"ה מתיחלה את הזריקות (לביוץ - סורי שאני לא זוכרת את כל השמות בע"פ) - בתקווה לטיפול ראשון מנצח עם תאומים אמן!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה