היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סוף סוף אחרי יומיים יש לי זמן לעדכן בשעה טובה הברית מאחרינו, תדה לאל עבר בשלום קראנו לתינוק דב על שם אבא שלי ז"ל שנפטר שהייתי בחוש החמישי להריון היה מאוד מרגש. אחותו הגדולה נהנתה מכל התשומת הלב היא קיבלה המון מתנות וכללית היא התרגלה עליו די טוב, חוץ מהזמן שאני מניקה היא מקנאה ורוצה על הידיים. למזלי בעלי עוזר לי המון בקטעים האלה, הוא עובד מהבית וזה ממש מקל עלי אני ממש פחדתי מההפרש הקטן בניהם ויש אכן רגעים קשים, אבל זה בסופו של דבר אושר טהור חנוכה שמח כולכן נ.ב מישהיא מתנדבת להכין לי חתימה חדשה בבקשה?
]
8 תגובות
עמוד 1
מזל טוב
מזל טוב... [/center] ]
מזל טוב
המון מזל טוב ללידה ולברית. גם אני מתכננת לקרוא לילד שיוולד בשם של אבא שלי בשיכול אותיות. בענין ההפרשים- זה לא קל בכלל, במיוחד בהתחלה- אבל תך זמן קצר תלמדי לתמרן מול הזמן שיש לך לשני התינוקות שלך. הפרש כזה טוב לילדים ותראי כמה אהבה תהיה בינהם- ולא סתם אהבה אלא אהבת אמת כבר בקרוב. שמואל וגליה כל כך אוהבים זה את זה ויש בינהם תקשורת בלתי תיאמן. שמואל דואג לגליה ומתחלק אפילואיתה בדברים שלו, מצעצועים ועד למזון. את תראי שעם כל הקושי הזה יש הרבה מעלות. מזל טוב והתמודדות נעימה!
בשעה טובה
תודה רבה על הברכות ]
מזל טוב לדובי גידול קל והמון נחת לגבי סרגל נטלי היא המסטר של הסרגלים פני אליה