זקוקה לחיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

תקופה לא פשוטה , ככל שעובר הזמן אני מוצאת את עצמי בוכה יותר.
    בכל מצב ביום אני חושבת על אמי ושהיא כבר לא תחזור זה בלתי נתפס .
    לא מצליחה להבין מדוע זה קרה
    ( לפעמים אני חושבת שאולי היא תחזור מחשבה של ילדה , אני יודעת אך אני עדיין ילדה של אמא שלי )
    כל מצב היום מזכיר לי.אותה .
    כולם סביבי חושבים שאני חזקה אך האמת שאני לא מרשה לעצמי להתפרק ליד אף אחד ( לא בא לי )

בעוד שבועיים שלוש אני מתחילה טיפול חדש ,
    טיפול ארוך אין לי כוח שוב לזריקות ולבדיקות דם ושוב לבקש לאחר לעבודה
12 תגובות
עמוד 1

• צודקת לאבד אמא זה כל כך קשה
    השבוע אמרתי את זה לבעלי .... בהקשר למישהיא אחרת ילדה בת 6
    שאמא שלה ניפטרה

ומקווה בע"ה שהטיפול הבא יניב פירות מתוקים
  • לבבית היי, אנחנו לא מכירות אבל ....נשמע שאת עוברת כמה דברים קשים וטוב שאת מביאה את הדברים לכאן,כאן את לא חייבת להיות חזקה אלא את יכולה להיות את ומה שאת באמת מרגישה. תנסי יום ביומו לעבור ואם את צריכה לבכות אז תבכי גם לך מותר להישבר , לכעוס בדיוק כשם שמותר לך לשמוח ולצחוק. ובינתיים קבלי וירטואלי אומנם אבל עדיין . תחזיקי מעמד ושפכי כאן כל מה שאת צריכה אנחנו מיכל טוב לזה.

• " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • לבבית יקירה,כואבת איתך את הכאב ,אנחנו כאן תמיד בשבילך ואיתך,כאן אף אחת לא שופטת אותך ואת לא צריכה להפגין חוזק נפשי,כאן כולנו מרימות אחת את השניה ,היום זו את ומחר זו אחת מאיתנו ולא משנה הסיבה ממנה אנחנו נשברות...
    לצערנו מוות הוא חלק ממסלול החיים שלנו ,הלוואי ויכולנו לנצור חיי עד אבל אין זה אפשרי,
    אם יש לך הצורך תבכי ,את אנושית וזה אפילו רצוי לפרוק מתח לחץ וכאב, אם יש לך הצורך להתבודד גם זה מותר ,אבל יקירה שלי,אל תתני לעצמך לשקוע באבל ובכאב יש לך חיי משפחה שצריכים אותך ...
    לגביי הטיפול,לדעתי אם אין לך יכולת התמודדות כרגע קחי הפסקה ,אל תלחיצי את עצמך בשום דבר לכל דבר יש את הקצב שלו.
    מתוקתי ,קבלי חיבוק עוטף ,אנחנו כאן בשבילך ,תמיד.
  • תודה בנות
  • ללבית מקסימה,
    ליבי איתך...
    מאחלת לך ששוב בקרוב ליבך יתמלא אהבה חדשה...
    לצערי כולנו ילדים כשמדובר בהורים שלנו ואין להורים שלנו תחליף. אבל בהחלט אפשר להתנחם באוהבים שלנו שסובבים אותנו.
    קבלי ממני חיבוק ענק!
  • מאמי אני יכולה רק לתאר לעצמי מה את עוברת...
    שולחת לך המון המון
  • תהיי חזקה מאמי !

• תהיי חזקה מאמי !

• אני יכולה לתאר לעצמי כמה קשה לך..
    חבל שאת לא מרשה לעצמך להתפרק, זה חשוב וזה עוזר להתמודד ולהתקדם הלאה..
    תתפרקי ותטעני את עצמך מחדש באנרגיות לקראת הטיפול.
    אם את לא מרגישה מספיק חזקה אולי כדאי שתדחי אותו, חבל לעשות טיפול, שזה לא דבר קל, במיוחד כשאת במצב נפשי כזה..
  • לבבית היקרה,

אי אפשר אפילו לנסות להבין מה עובר עליך הכל יחד זה מעבר לכוחותינו... זו תקופה קשה שתעבור מהר בע"ה ואני פשוט מאחלת לך שתחזיקי ביד אוצר שימלא את ליבך במהרה.

מחבקת אותך ומאחלת לך רק אושר ואהבה אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה