תגידו לי מה יש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם תינוקות ומיטת ההורים?
    מה הם אוהבים בה כלכך...? נרדמים בה כלכך בקלות.. ישנים שם זמן ארוך יותר....
    אל תגידו הקרבה כי לפעמים זה קורה שלא נמצאים לידם....

לפעמים אני שמה את הדס על המיטה. אני בכלל עומדת ומקפלת כביסה והיא נרדמת יפה יפה. כאילו כלום לא מציק לה....
    וקרה כמה פעמים שהיא נרדמה במיטה שלנו. העברתי אותה ובום- התעוררה...

מה זה? המזרון? הריח? השמיכה? הגודל?

נ.ב- זה לא קורה הרבה. אני יודעת שהיא לא צריכה להתרגל לזה....

10 תגובות
עמוד 1
  • אחת הסיבות העיקריות זה המזרון הוא רך ונעים ושוקע...
    המזרון שלהם הוא קשה ולא נוח בכלל...

• הריח של אמא ואבא.
    הקרבה להורים
    ועוד הרבה הרבה הרבה דברים
    ובעיקרן המנגנון למניעת שינת ההורים!
    לתינוקות יש מד גובה, מד תנועה, מד שינה של אמא (מתעוררים איך שאמא שמה את הראש על הכרית) ועוד כל מיני מדים שונים ומשונים.
    [

• ליבי חוש התינוקות....

• אז אני פשוט אשים לה סדין שלנו.... במיטה לה....

דווקא בקשר לאוכל- מצאתי שיטה. אני מחכה שהיא תישן טוב ואז אני אוכלת... ויש לי גם זמן אפילו לרחוץ את הצלחות וגם לראות קצת טלויזיה.. טוב נו, למדתי לעשות הרבה דברים ב 45 דקות...

• מפתחים שיטה לעשות הכל מהר שיש תינוק בבית...
    מקלחת ב5 דקות+קרמים+גילוח

• בעניין המזרון- אצל הילדים יש מזרון רך נעים ואיכותי של הולנדיה -התירוץ שלהם בכל הנוגע למזרון יורד מהפרק.
    אין ספק שזה משהו ששייך לריח של ההורים שמקרין להם את הקרבה שאליה שואפים.צריך להיזהר לא להריל אותם לישיון על המיטה של ההרים כי מניסיון- לוקח הרבה זמן לגמול אותם מזה.

• צודקת בהחלט!

בשישבת אני ישנה צהריים עם תמרי והיא ישנה איזה שעה וחצי- מה שאין סיכוי שירה במיטה שלה.....

הריח והקרבה לדעתי....

כפרה עליה איך אני אוהבת לישון איתה-

• מיכלי לא נורא אם היא תישן אפילו איתך בחיבוק
    רק שתדעי אני הייתי מאוד חרדתית לגבי זה שאם אני אשים אותה איתי היא לא תישן יותר במיטה...אבל העייפות הייתה מכריעה אותי ופחדתי לגבי הבאות.
    בלילות היא הייתה נרדמת אצלי..ישנה ככה חצי שעה -40 דקות ואז היינו מעבירים אותה לעריסה.
    בלילה אם הייתה מתעוררת הייתי אחרי האהכלה שמה אותצה אצלי במקרה ולא נרדמה, וככה היינו ישנות ביחד שלושתינו.
    בבקרים כשהייתי תשושה הייתי שמה אותה איתי במיטה ואיתי היא הייתה ממשיכה לישון עד 10-11 בבוקר.
    היום.. שימי אותה עם אמא במיטה... היא תעשה הכל חוץ מלישון..ופאליו תתעצבן עלי שאני מחוצפתי מנסה להשכיב אותה כשהיא יכולה לעשות לי בלאגן בשיער או לטפס לכיוון החלון מעל הראש (יש לנו סורגים אני רגועה) ולקחת את השלטים ששוכבים שם.. ובגדול כל דבר חוץ מלישון..
    לישון היא יכולה להירדם אצלי במיטה רק במקרה החריג שהיא מרגישה לא טוב עם חום או עם כאבי שיניים.
    אז אם היא ישנה טוב במיטה שלך ונותנת לך את ה 20 דקות אישיות היומיות שלך..אפילו אם זה רק כדי לקפל כביסה- תשתמשי בטריק..:)

דברו איתי בפייסבוק

• יאו מיטל זה אחד הדברים...
    פעם אחת אפילו התעוררנו ביחד. ממש פתחתנו את העיניים ביחד. ואז חייכנו חחחח

• רז בחיים לא יכולה להרדם במיטה שלנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה