לגבי גרבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש שם שלבים. האם אתן יודעות מה הגילאים של כל שלב?

25 תגובות
עמוד 1
  • אני נגד אוכל לא טרי לילדים, במיוחד לתינוקות ולכן לא התעמקתי בכל הקשור לגרבר.

• האמת שגם אני לא. אבל זה למקרים ש....
    גם ככה במעון היא תאכל טרי טרי... ואני מתכוונת חעשות לה. אבל יש מבצע ואמא שלי קונה ואני לא יודעת מה כל שלב..

• אין לי מושג... למה שתתני גרבר?

אני מעדיפה לוותר על פירות לתת בקבוק ולא גרבר

• למה כלכך אנטי גרבר?
    אין שם חומרי מאכל או ממתקים מלאכותיים וגם לא חומר משמר....( לפי מה שכתוב)

• זה לא טרי.. מה לעשות... רוב הוויטמנים שמקבלים מהפירות הם ממש רגעיים.

נכון כשמכינים פירות מהר מאוד הם משחירים? אז אין מצב שאין שם משהו משמר....

אפשר לתת גרבר זה לא סוף העולם... נגיד בנסיעות ארוכות בית מלון וכו- אבל אני עדיין לא אוהבת

• כן קניתי שזיפים.... כי חשבתי על עצירות...
    וכן זה לנסיעות ארוכות .. למקרים מיוחדים....

• תבדקי ביאנטרנט - אולי תבדקי שם ותקבלי תשובה לתהייה שלך.

• הבעיה שהיינו כבר באמצע הקניה ואני עם הפלא.. אז חשבתי שפה יהיה לי מהיר יותר...

• בטוח יש מישהו שאחראי על מחלקת תינוקות ויוכל לעזור לך- קנייה טובה!

• מאמי כמה דברים.
    1- השלבים הם 4-6 חודשים שלב ראשון.
    השלב השני הוא עד גיל שנה.
    השלישי החל מגיל שנה.
    2- חשוב מאוד. אמא שלי תמיד הייתה נגד גרברים למיניהם וכמובן גרמה לי פעם אחר פעם להרגיש כמו אמא זבל ולא משקיעה (גם כאשר היה נגמר לי כבר החלב בגיל 4 חודשים בערך הייתה עוקצת אותי..אבל זה סיפור אחר) ובכל פעם שהייתי קונה את ה"זבל הזה" גרבר הייתה מעקמת פרצוף.
    לפני שבוע היא הייתה עם הקטנה אצל רופא לחיסון גיל שנה.
    הרופאה ממוצא רוסי שם האופי הפולני שולט..(בכל מקרה אצלי במשפחה).. והרופאה אמרה שהגרבר הוא מעולה, עד כמה שאמא שלי הוםתעה כשרופאה אמרה לה שהגרבר הוא לא חרא ולא זבל בכלל.
    יש שם תוספת ויטמינים, הוא במרקם הנכון וללא סוכרים..גם החומרים המשמרים הם טבעיים בלבד..
    כמובן שלעשות מחית מתפוחים אפוים או טריים זו גם אופציה, ואםילו אופציה מעולה.
    אבל די כבר עם ההתחסדויות נגד גרברים וכו'. אנחנו כבר לא בדור של אמהות שלנו שהיו עומדות ומכינות גבינה והולכות כל יום לשוק שיערפו לנו אפרוח וינקו אותו מול העיניים כדי שיהיה מרק טרי של אותו היום, ולא של קפואיים חס וחלילה אלא רק רק רק טבעי ונקי..לא צריך להגזים!

דברו איתי בפייסבוק

• אלה, אני לגמרי מסכימה איתך!
    בריאל גדלה על פירות טריים בבית ובחוץ על גרבר וברוך השם
    חמסה חמסה הכל בסדר גמור - היא ילדה בריאה וחכמה!

• אלה תודה רבה...

ואני איתך

• כרבר ירקות אני לא אתן כי זה פשוט בעעעעעעעעע
    לגבי גרבר פירות בבית נתתי טרי טרי ובחוץ פירות
    לפעמים היינו נוסעים ליום שלם מחוץ לבית והייתי נותנת גרבר לא רואה בזה רע.
    מה שכן שוב מדגישה בבית רק טרי!

• אוי שטויות במיץ אני נותנת לשי-אל גרבר תפוח וגרבר אגס...אפילו נתתי לה את המרק ירקות היא נורא אהבה...
    כמובן שלא על בסיס יומי אפילו לא שבועי זה קורה רק כשיוצאים לטיול צהריים ארוך לגן שעשועים....
    או שיש ימים שאין לי זמן להכין לה טרי אני מעדיפה לתת גרבר בצהריים במקום בקבוק. עדיף קצת ויטמינים על לא ויטמינים בכלל...חוץ מיזה שעצם אכילה עם כפית מפתח מוטוריקה נורא חשובה בפה התינוק

• חשבתי השלבים זה לא לפי גילאים אלה לפי השלב בו הילד נמצא מבחינת הטעימות.
    הייתי מביאה בטעימות בהתחלה שלב 1 (כי יש שם פרות בודדים,וכמות קטנה) אחר 2 כי זה כבר שילוב ואחכ עליתי ל3 בגלל הכמות, וכל זה קרה עד חצי שנה חחחח
    (לא האכלתי אותו רק בגרברים, אבל תמיד היה לי בבית למקרה ו...נגיד כשאין פירות
    בבית או סתם אין לי כוח לנקות את הבלנדר).

ואלה אני גם מסכימה איתך. ואני מאוד לא מרוצה מזה שאין לנו גרברים כאלה עם בשר טחון! בכל העולם יש, ואצלינו אין!
  • נכון..לעיתים רחוקות יש לנו זמן והאמת גם כוחות לרסק ואז לשטוף את המערבל מזון.
    זה נגיש, זה בריא,וזה מגוון וכל השנה.
    בגיל מסוים עדיף למתן את הבקבוקים, ואי אפשר לתת כל היום מרקים..אז מגוונים עם כל מיני.
    לילוש, איפה מצאת גרברים לא פירות?
    אני לא ראיתי משהו אחר ניראה לי כבר שנה ++
    רק פירות איזה 3=4 טעמים.
    אה וגזר..זהו.
    איפה כל העוף עם אורז שהיה - אין לי מושג

דברו איתי בפייסבוק

• לתת גרבר מידי פעם זה לא נורא בכלל...
    אבל זו לא הייתה שאלתך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• כן ראיתי שזה באמת לפי גודל. ועכשיו אני גם מבינה שזה לפי השילובים.....
    באמת שלב 1 זה בודד ו80 גרם ושלב2 זה כבר מעורב 130 גרם..

בכל אופן היה 3+3 אז קניתי
    4 שלב 1 ו 2- שלב 2.

• אצלי, הילדים מסרבים לאכול פירות, אז אני מביאה להם גרבר כל יום.
    כל עוד זה טעים להם, אין לי בעיה לתת להם. והשלבים כמו שאלה רשמה לך!

• אנחנו עוד לא בשלב הזה אבל חמותי אמרה לי שאפשר לטחון 2-3 פירות ולחלק למנות ולהקפיא עד יומיים שלושה ככה לא צריך לנקות את הבלנדר כל יום ונותנים פירות שלא מאבדים את הערך התזונתי שלהם...
  • רוני..הפירות מאבדים מהערך שלהם ברגע שמקלפים אותם, וטוחנים אותם ובטח ובטח כשמקפיאים אותם..הויטמינים וכל הטוב שבירק ובפרי נעלם עם כל תנועה שעושים עם הירק או הפרי..מאוד עדינים..לכן גם אומרים לאכול עם הקליפה.

דברו איתי בפייסבוק

• אלה
  • מאמוש הבת שלי לא היתה מכונה לגעת בפירות מרוסקים רק בגרברים!
    אין מה לעשות ואפילו בטיפת חלב אמרה שיש בזה את כל הויטמינים שיש בפרי

• לא הייתי מסתדרת בלי גרבר...
    יש לי ילד "מיוחד" (pdd) שלא הסכים לאכול שום פרי/ ירק טרי והגרבר פשוט הציל אותי. מדובר על מזון לתינוקות, אריזת הואקום שומרת על הערכים התזונתיים שלו, הוא בריא ואיכותי ותינוקות יכולים לגדול עליו. נתתי את כל הסוגים ולרגע לא הרגשתי שאני אמא רעה או לא משקיענית...
    שלב 1: כמות קטנה ופרי או ירק אחד- שלב הטעימות
    שלב 2: שילובים בכמות בינונית
    שלב 3: שילובים בכמות גדולה
    אין קשר לגיל התינוק, עניין של כמות ושילוב פרי/ ירק
  • לי יש בכוננות גזר...וכבר עברתי לשלב 2 של מרק ירקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה