היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתי עם דניאלה בביקורת בבית חולים מאיר דניאלה אכן עם אי ספיקת חך (חך קצר) היא צריכה הארכה של 5 מ"מ אבל מה???????? לא לפני גיל 4 עד אז 3 חודשים הקרובים אם לא יותר יש לנו עוד 2 ביקורות בבית חולים מאיר
10 תגובות
עמוד 1
תרגישו טוב קודם כל
ניראה שאת עוברת איתה ממש הרבה וזה מזשפיעה עלייך גם ובצדק , זה ממש לא פשוט יש לך עזרה ? עוזרים לך המישפחה שלך ? זה מאוד חשוב ....
ההורים שלי תומכים ועוזרים לי כן. אמא שלי היתה איתי אתמול שם ושפכה עלי מיים
מאמי, את פשוט תשושה, גם פיזית וגם נפשית
קודם כל - תרגישי טוב
תתחילי לדאוג גם לבריאות שלך!! את אמא מקסימה ודואגת בזה אין ספק . תתחילי להמעיט בריצות לכל ההופעות, משחקים, הצגות וכו' את מתרוצצת מעבודה הביתה באוטובוסים זה מאותת לך להתחיל להרגיע!! והכל זה לטובה ובע"ה בגיל 4 היא תעבור את הניתוחים בקלילות ושלום ולא להתראות לבתי חולים!!
שלי מקסימה את עוברת כל כך הרבה, תשמרי על עצמך קודם כל כדי לאגור כוחות להמשך בהצלחה בעוד 3 חודשים
ליאת
[
בוקר טוב. מאחלת לכן שהכל כבר יהיה מאחוריכן
לינברי אני לא יודעת מי זו בעיקרון אנחנו בכלל במכבי לא יודעת איך אישרו לי לתת לדניאלה את הטיפול שלו היא זקוקה בבית חולים מאיר ששיך לכללית אבל אולי יותר משתלם להם וגם בגלל שדניאלה מוגדרת כסומטית אז הכל הרבה יותר קל לפר' יש קלינאית תיקשורת שעובדת איתו והיא ברמה מאוד גבוהה לא חיכתה הרבה ישר התחילה לדבר עם דניאלה שהוא קרא והכין את החומר של דניאלה לבדיקות שלה וגם קראה את הדוח של קליניאית התיקשורת של דניאלה וביקשה לצלם אותו שיהיה להם גם. ובקרוב נצטרך להיות אצלה שוב ודרך אגב גם לה היו דברים שהיא לא הבינה את דניאלה. לפחות שוב אני יודעת בכמה מ"מ צריך להאריך וזה כבר טוב