-
לצערי, אין לי הרבה עצות לגבי זה.... זה ענין של זמן לדעתי. היא עדיין קטנה מדי, יכול להיות שמשהו מציק לה. אולי חם/קר לה?
-
היא רוכשת הרגלים עכשיו היא עדיין נורא צעירה. תמשיכי מחר כאילו היה כרגיל יכול להיות שמשהו נקודתי הציק לה. תמשיכי להתמיד. זה נכס לחיים אח"כ לדעת להירדם לבד
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
לא נראה שחם או קר...
היא תמיד לבושה בלילה אותו דבר ויש רדיאטור דולק עם חלון טיפה פתוח.
הקטע הוא שעד שהיא נרדמת כבר ואני נושמת לרווחה, היא מתעוררת אחרי 5 דקות...
-
אולי זה שהרגלת אותה להירדם עם מובייל הרגיל אותה להירדם עם גירוי שמנגן וזז... יכול להיות שקשה לה עכשיו להירדם בשקט.
את ענבר בהתחלה הייתי מרדימה בעזרת כדור או על הידיים ועכשיו אנחנו מנסים להעביר אותה למיטה שהיא כבר מנומנמת ושההירדמות הסופית תהיה בשקט במיטה שלה- בשבועות האחרונים טפו טפו טפו זה עובד מצויין...
לא כדאי לדעתי להרגיל להירדם עם מובייל/ טלוויזיה צריך להירדם מתוך שקט וככה השינה טובה יותר.
בהצלחה!
-
הרגלי השינה שלה ישתנו עוד 1000 פעם.
את- תמשיכי בשלך. ותנשמי עמוק.
מיכל
-
כן... הלנשום עמוק זה החלק הכי חשוב
-
בול מה שמיכל כתבה!
אני ובעלי לא-יצאנו בערבים מהבית וביססנו שיגרה..אבל היא גדלה חמסה ילדתך ומתחילה להיות יותר עירנית לסביבה..את ממשיכה בדבקות בשלך..
אגב- לגבי סגנונות-השכבה,אני ובעלי יצירתיים ודינאמיים ככל,שנעמה גדלה,חמסוסה, העיקר זה ערב-שקט,זה המוטו..וגם אצלך בול אותו-הדבר (זה מה שמאוד מקשר אותי אלייך,שהייתי עם נעמה 12+ שעות בהתחלה,כשבעלי היה חוזר הביתה ב-23:00 בממוצע) וזה היתרון לכל מסת-השעות,שאת כעת עם ילדתך,שתלמדי אותה יותר מדוייק ומהר.
-
גם לדעתי הרגלי השינה שלה עוד ישתנו....(אני מקווה כך לפחות אצלי
-
זה משתנה כל הזמן. גם אצל נטלי. אל תדאגי. הם מקבעים רוטינת שינה באיזשהו שלב. תחזיקי מעמד.
-
בנות- ממש עודדתן אותי!!!!
-
יפה שלי שבוע הבא ב"ה ביום שאסף מגיע מוקדם אני באה לקפה
-
הייתי רוצה להיפגש איתכן גםםם.. חבל שאני לא גרה קרוב...
בכל אופן ג'ני - יש ימים כאלה. שהם יותר עירניים. ולא רוצים לישון בשעה הקבועה. בעקבות לילה קודם או שנת היום...
היא רצתה לישון? היא מגלגלת עיניים? היא בכתה? התפתלה?
כשלהדס יש ימים כאלה בד"כ זה הבטן.. אז אנחנו מצאנו שיטה פשוט להחזיק אותה על הבטן חצי שעה לפני השינה. ואז יוצאים הפוקים והגרעפסים הקטנים...
וכןןן גם אצלי כשנופל המוצץ היא מתעוררת ורוצה אותו. ( את זוכרת ששאלת איך יודעים שזה בשביל זה?) אני חושבת שזה המחיר למוצץ....
תמשיכי בשלך. בסוף זה יתקבע.
אני המשכתי וכל הזמן שיניתי דברים- עוד שמיכה- פחות שמיכה- שמיכה אחרת- בגד אחר יותר- פחות- עם חלון יותר פתוח- סגור- עם רדייאטור- בלי...
עד שמצאתי..
ממש ניסוי וטעייה
-
מיטלי- בהשווה אליך אני ישנה שנת יופי..
מיכלי- תודה מותק