דור שוב חולה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה הוא חולה כל כך הרבה????????
    כבר מיום רביעי בלילה עם חום גבוה לסירוגין (אנחנו מרודים לו אותו עם נורופן+גרביים עם חומץ)
    קבעתי תור היום לרופאה ואני רוצה בדיקות!
    אתמול ממש נשברתי ובכיתי לבעלי. אני ממש ממש מודאגת! הוא שבוע חולה שבוע בגן - ככה כבר יותר מחודש!

בנוסף, הגננת שלו התקשרה אליי אתמול (הוא כמובן היה איתי בבית) ואמרה לי שהיא נורררא מודאגת כי אין שום ילד חולה, ולמה הוא חולה כל רגע! - זה כמובן העלה את רף החרדה שלי כלפי מעלה בטירוף!

אומנם היה לו חיסון ביום שני (מחומש) אבל האחות של טיפת חלב אמרה שזה עלול להעלות חום רק ביומיים הראשונים שלאחר החיסון.
    בנוסף, יוצאות לו שתי תוחנות למטה + 2 למעלה עכשיו - אבל זה לא אמור להעלות את החום למעל 39, לא?

בקיצור-אני אקח אותו לבדיקות.
    אני ממש פוחדת.
    צריכה אצבעות שהכל בסדר עם התינוקי שלי

9 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות מאוד שזה מהשיניים...
    אצלנו ליהיא בזמן שהוציאה את הטוחנות כי גם הייתה חולה הרבה..
    וגם אל תשכחי את מזג האוויר המשוגע שיש בחוץ פעם חם פעם קר..
    תרגישו טוב...
    [/center]
    ]
  • אוי, מסכנוני מתוק

• אוי מאמי

• תודה בננות.
    מחכה לבדיקת הרופאה שלו בצהרים - אני אעדכן

אוהבת

• אוייי קטנצ'יק , שירגיש טוב במהרה

• אוי, שירגיש טוב ואל תתרגשי מהגננת זאת. זה אוסף של דברים שנפל במקרה בבת אחת (מחלה, וירוסים, שיניים ועוד)

• אויששש,ממי,אני מחבקת אותך ואת דורצ'וק-המתוק

• מאמי, החלמה מהירה לדורצ'וק!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה