היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום שני אני חוזרת לעבודה ועד לפני שעה בכלל לא ידעתי לאיזה סניף אני חוזרת. למי שלא יודעת אני עובדת ברשת שופרסל בתור קופאית ראשית. (הנהלת החשבונות של הסניף ואחראית על קו הקופות והקופאיות). בנובמבר שנה שעברה ביקשתי לעבור סניף כי לא הסתדרתי עם הסגנית שם. העבירו אותי סניף ואחרי חודש יצאתי לשמירת הריון. מדצמבר שנה שעברה לא עבדתי. בינתיים נתפס המקום שלי (לגיטימי לחלוטין) אבל אין מקום לשים אותי באיזור חיפה והקריות כקופאית ראשית. היום שעה טובה (אחרי שבועיים שאני מנדנדת למנהל האזור שיעדכן אותי איפה אני הולכת להיות) הוא חזר אלי ואמר לי שאני חוזרת לסניף שממנו ביקשתי לעבור אבל לא בתור קופאית ראשית אלא בתור ממלאת מקום. כל פעם משהו אחר. אני כל כך עצבנית וכל כך פגועה כי הוא חייב להחזיר אותי למשרה שלי ועכשיו אני פשוט מספר 2 וממלאת חורים. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
20 תגובות
עמוד 1
את צודקת לחלוטיין ,אולי זה יסתדר בהמשך??? תתעודדי
אבל רגע הם חייבים להחזיר אותך לאותה המשרה,. על פי החוק הם צריכים לשמור לך את המשרה למשך חצי שנה!!! ואסור להם לפגוע בשכר או באופי המשרה.
תבדקי את זה ואז תחליטי מה את עושה
אין לו זכות לעשות את זה. תעמדי על שלך, כי זה מה שמגיע לך. מקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר
מעצבניייייייייייייים! את יודעת, שמאז שעזבת את הסניף בנווה שאנן, אני לא קונה שם את לא יכולה לערב את אבא שלך?
את יכולה לבדוק מה החוק אומר אבל ככל הידוע לי הוא חייב להחזיר אותך לעבודה עם אותם תנאים ומשכורת אבל לא חייב באותו תפקיד בכל אופן ככל הזכור לי יש לכם ועד עובדים וכדאי לך לבדוק את זכותייך
לא מבינה בחוקים, הדברים של סיון הגיוניים.. מקווה שיסתדר לך למרות שזה באמת מעצבן!
מחזירים אותי באותם התנאים ובאותה המשכורת אבל ללא תפקיד מוגדר. פשוט ממלאת חורים. אנסטסיה לשם אני חוזרת בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
את בהחלט צודקת, הוא חייב להחזיר אותך לאותה המשרה,. על פי החוק הם צריכים לשמור לך את המשרה למשך חצי שנה. קודם תבדקי ואז תחליטי מה את עושה
ליאתי, זה באמת מאוד פוגע.. אם אני הייתי במקומך, הייתי הולכת ומתחילה במשרה ה"חדשה". אין לדעת לאן דברים יתפתחו - תני הזדמנות. אולי במקביל תבדקי אופציות אחרות.
מאמי, זה לא חוקי
מבינה אותך, גם לי עשו קטע מסריח כשחזרתי מחופשת לידה במקום עבודה הקודם שלי, שמו אותי לעבוד בסניף רמת גן משרה מלאה שכוללים ייומיים מפוצלים
תקליטי אותם שאת לא חוזרת לאותם התנאים ותעשי הרבה כסף בנתיים אל תתעצבני כל עקבה לטובה...
אחוה השאלה היא אחרת כי הרי תכלס לא מריעים לה תנאים היא תקבל אותה המשכורת אותן שעות. ההבדל היחיד הוא שלקחו לה את התפקיד הקודם השאלה אם גם כשלוקחים את התפקיד זה נקרא הרעת תנאים כשלי עשו את זה כשחזרתי מחופשת לידה של להב ביררתי בקו לעובד ואמרו לי שזה לא נחשב הרעת תנאים (מה גם שהרווחתי יותר בפחות שעות)
ברור הרעה לא רק כסף זה הרעה
אז למה בקו לעובד אמרו לי שלא? מניאקים אם הייתי יודעת הייתי עפה מהמקום המסריח ההוא שנה קודם
תודה בנות. אני הולכת להתייעץ עם חבר שלנו שהוא עורך דין ונראה מה נעשה. מה שמחזיק אותי כרגע זה שהעבודה שם היא עיניין זמני בהחלט בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!