שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני מנסה להרות כבר חצי שנה, בחודש השני לניסיון עברתי היריון כימי, כמה ימים לפני קבלת המחזור החלה הפרשה חומה שלאחר כמה ימים נעלמה תחילה חשבתי כי מדובר במחזור החודשי אך לאחר הפסקתה הבנתי כי לא בזה מדובר. ביצעתי בדיקת ביטא והיה היריון לאחר כמה ימים שוב ביצעתי בדיקה והבטא הראתה ירידה ולאחר כמה ימים הופיע הדימום (הפלה). מאז ניסיתי מספר חודשים והמחזור החודשי הגיע כמו שעון כל 28 יום.
    אתמול החלה הפרשה חומה (לא מאוד) שממשיכה גם היום. לא מדובר במחזור החודשי מאחר והוא אמור להגיע רק ביום שלישי והוא מאוד מדייק בשנה וחצי האחרונות. קראתי באינטרנט שיכול להיות שמדובר בדימום תקין בשל השתרשרות או שהדבר יכול להעיד על חוסר תקינות. בשלב זה אני כמובן לא יודעת עדיין אם אני בהיריון בכלל אבל קראתי שכדאי להיבדק בכל מקרה ובמקרים מסוימים שנשים עברו היריון כימי/ הפלה ממליצים לקחת כדור לנסות ולשמר את ההיריון.
    מאחר והיום יום שישי ומדובר בהגעה לטרם רציתי לדעת האם יוכלו בכלל לדעת על קיום של היריון בשלב כזה? האם יש אפשרות ולסייע לשמירת היריון במידה והוא קיים?
    והכי חשוב האם יש סיבה לגשת לטרם?
    אני מאוד חוששת לאבד שוב היריון במידה והוא קיים.
    אודה מאוד לתשובתך המהירה.
    מיכל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הסיכוי שבדיקת הריון תהיה חיובית בשלב זה הוא מאוד נמוך - גם אם את אכן בהריון.
    כמו כן, אין מה לעשות בשלבים הללו ולכן איני חושב שיש מקום ללכת ולהבדק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה