היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ככה יוצא לי במשך כמה ימים. זה פותח לה את התאבון. אחרי ה 20 כפיות היא מסמנת די אבל עוד רעבה. אז אני מניקה אותה. אבל מפחדת מבחינת הבטן שלה. שלא יהיה בלאגן..
אגב- סתם ככה כדי לדעת. מה מבחינת הכשרות. זה תופס בתינוקות?
15 תגובות
עמוד 1
לא ניראה לי שזה תופס. כי אחרי בשר זה 6 שעות עד לחלב. ואצל תינוקות אין מרווח כזה גדול בין ארוחות..בכל מקרה לא באופן התקין.
רק את יכולה להגיד אם זה עושה לה כאבי בטן. אם את רואה שטוב לה ולא מציק לה אחר כך אז אין לה כאבי בטן. וחוץ מזה בשר וחלב לא עושה כאבי בטן באופן כללי ובכלל אני לא יודעת אם חלב אם הוא באמת חלב או שפשוט קוראים לו חלב בגלל הצבע שלו.
אילנה הוא בכל מקרה חלב..כי כל מה שמאכיל את התינוק כמו חלב עזים, חלב פרה ואפילו חלב חזיר הוא חלב. מה שכן הוא שונה לגמרי מחלב הפרה בהרכבו..לכן באמת אי אפשר להעיד על כשרות..לפחות לא אני.. רב בטוח ידע להעיד האם זה כשר ואיך זה עובד.
עוף זה שלוש שעות חחח... לא משנה. הקטע הוא שזה ממש אחד אחרי השני.. בנתיים הכל בסדר.... יופי. חשבתי אולי יש איסור כלשהו.
עוף זה שלוש שעות חחח... לא משנה. הקטע הוא שזה ממש אחד אחרי השני.. בנתיים הכל בסדר.... יופי. חשבתי אולי יש איסור כלשהו.
אני חושבת שכמו שצום של כיפור הוא למי שכבר מעל גיל מצוות כך לא יצפו מתינוק שכל מזונו בעיקר הוא חלב לשמור על כשרות של כמה שעות בין לבין.. ואם הילד לא שבא מהטעימות של העוף? שישאר רעב עוד 3 שעות?
חלב אם זה פרווה! סתם לידע הכללי!! בטח שאפשר לתת חלב לינוק אחרי בשר!
אין עם זה שום בעיה. וגם לפי ההלכה עד גיל 3 לא מקפידים עם תינוקות על שמירה של שעות... זה מה שאני יודעת
זה נראה לי בסדר, כי את אמורה להשלים לה את הארוחה עם תחליף או עם חלב ציצי (אם מניקים), הם לא אוכלים על ההתחלה סטייק ופירה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"