היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש מנסה להתעלם מהתחושות אבל לא מצליחה, זה חזק ממני...
יש לי בדיוק את אותם כאבי דמוי מחזור שהיו לי אחרי ההזרעה שלא צלחה... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
9 תגובות
עמוד 1
חשיבה חיובית שבת שלום
שירוש.... זה המקום בדיוק לפרוק!!! אם לא אנחנו נבין אותך, אז מי? אני בטוחה שאת יודעת את התשובות בעצמך, אבל זה לא משנה את העובדה שאי אפשר להתעלם מהתחושות האלה ולנסות לפענח את התוצאה. מה שיש לי לאחל לך זה שהזמן יעבור במהירות ושבשנה החדשה תהיה לך סיבה כפולה לשמוח!! תחזיקי מעמד רק עוד קצת!!! ועד שהמכשפופה לא הגיע, זה לא נגמר!!!
יקירה, אנחנו למודות נסיון שכל הסימנים האלה רק משגעים אותנו... תשתדלי להתעלם ולאגור המון סבלנות עד לבדיקה ,מאחלת לך בשורות משמחות וחיוביות שתקבלי מתנה מדהימה לשנה חדשה ...
תודה, אין כל אחת מכן פשוט מלכה! זמן ההמתנה הזה מצמיח לי קרניים!!!! חחחחח חחח
ראיתן את הכתבה באולפן שישי בערוץ 2 על הפונדקאיות?.... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
רק לעודד אותך שלי היו כאבי מחזור בכל פעם שגיליתי שאני בהריון
איזה תאריך מקסים לגלות שאת בהריון!!!! יהיה בסדר מתוקה, חכי קצת ונסי להירגע, כמו שאמרת אי אפשר לדעת. "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
כל תגובה של כל אחת מכן, גורמת לי לנשום לרווחה... אם לפעמים אני טיפה מתוחה אז אתן משחררות אותי, כאילו תפוס לכן הצוואר ומישהו מעסה לכן אותו עד שמשתחרר... ככה אני מרגישה, ובזכות זה אני מצליחה להעביר את הזמן בלי באמת להצמיח קרניים!!! חחח חחח
תודה יקירות... נשיקותתתתתתת " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
להוציא ומיד!!!!!!!! את כל המחשבות השליליות ברור?!
אוףףףף מכירה את התחושות האלה.. אבל תתדעי גם אני הרגשתי כאבי מחזור לפני שגיליתי שאני בהריון זה אותם כאבים כי למעשה אלה כאבים שנובעים מהתמתחות הרחם וזה דומה לכאבי המחזור.. אנחנו פה להעביר לך את הזמן שלא יצמח לך גם זנב בנוסף לקרניים חח