חודש חדש התחיל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז החודש ממש כבר פיתחתי ציפיות....אפילו שהשתדלתי שלא... כולם אומרים לא לחשוב על זה וזה יבוא אבל איך אפשר לא לחשוב על זה???
    אז בסוף היום קיבלתי וכמובן שבכיתי... האכזבה הייתה מרה... אחרי שכמה ימים אני במתח אקבל לא אקבל אז פתאום המתח נשבר...
    ועשינו החודש באמת הכל כמו שצריך... או כך לפחות חשבתי....
    בקיצור מבואסת... לא יודעת כל כך מה לעשות עם עצמי די נמאס לי מכל העניין הזה אפילו שאנחנו מנסים "רק" ארבעה חודשים אבל מתישים ומייגעים כמו נצח... במיוחד השבוע האחרון בכל חודש שאני מנסה לפרש כל סימן שבא והולך בגוף...
    בקיצור די יצאה לי הרוח מהמפרשים... האופטימיות הלכה אבל אני מקווה שבימים הקרובים תחזור... בא לי לעבור את התקופה הזאת כבר ולהיות כבר אחרי עם בטן ולצחוק על הכל... מדי פעם אבל מתגנבת מחשבה אולי משהו לא בסדר... וזה גומר אותי... אני מנסה לגרש את המחשבות האלה אבל לא תמיד מצליחה...
    לילה טוב לכולכן, בהצלחה לכן הלוואי שתדעו רק שמחות ואושר ולא תתאכזבו יותר לעולם!!!
    טוב שיש מקום לפרוק את המועקה המעיקה הזו... תודה על ההקשבה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה,

מבינה כל מילה שכתבת....הייתי שם, כמו כל אחת פה, ועברתי את כל מה שעברת, ואת צודקת, בלתי אפשרי לשלוט בזה :(
    ואולי פשוט תניחי לזה.... תחליטי שאת חיה את החיים שלך, פשוט ככה.
    מה יהיה-יהיה.
    תתני לעצמך הפסקה, כדי לא לחשוב על כל מיני דברים שגורמים לך לחץ...

למרות שלא משנה מה אכתוב, כל אחת עדיין עוברת את זה, עם זה אין מה לעשות.

אז אני מאחלת לך שיעבור לך כמה שיותר קל התקופה הקשה הזו ושבאמת בקרוב מאוד תצחקי על מה שהיה כשתראי את ההודעות שלך פה...

בהצלחה, חמודה, סופ"ש רגוע לך.....
  • שלום בנות,

יולי- אני כל כך מתחברת לכל מילה שכתבת, גם אני נמצאת בדיוק שם, כל חודש זה אכזבה מחדש.
    מזה כמה שבועות אני נכנסת לפורום ובעיקר קוראת, זה פשוט מדהים לראות שיש עוד הרבה נשים שמרגישות בדיוק כמוני. אני בת 27 נשואה מזה שנתיים, אם אומר ששנתיים אנחנו מנסים להכנס להריון אשקר, אף אחד לא התאמץ לעשות מסיבות אגוצנטריות ( לימודים, עבודה...) .אבל מאידך גם לא עשינו משהו כדי למנוע זאת בכוונה. בחצי שנה האחרונה כבר התחלתי לחשוב ולעשות הכול כדי שזה יקרה, אז מסתבר שזה לא כזה פשוט כמו שזה נראה או נשמע.

תמיד חששתי שיהיו לי בעיות, כי לאמא שלי היו, ומסתבר שזה הולך לכיוון הזה.

למרות שכל הבדיקות שבוצעו עד כה תקינות.

לא יכולה לשמוע יותר את החברים\ משפחה : " נו מה קורה עם איזה בייבי קטן?" זה משגע ומלחיץ עוד יותר, במיוחד שכל החברות שלי כבר אחריי.

סליחה על השביזות ותודה על ההקשבה...
  • הי תודה בנות על התמיכה... את האמת שיש לי ילד משגע בן שנתיים שהוא מקסים שאין לתאר אז אני בטח צריכה להגיד תודה ולהיות שמחה בחלקי ובלה בלה בלה ויש צרות גדולות יותר אבל אני כל כך רוצה שיצליח לי שוב!!! לא מבינה מה הבעיה ומשתגעת שלא הולך!!! אין לי כוחות לעבור עוד חודש כזה... מלא אופטימיות ואז האכזבה גדולה יותר... מריאל היקרה אין לי מה להגיד חוץ מאני מבינה אותך תהיי חזקה הכל יהיה בסדר!!! הלוואי שזו סתם תקופה חרא שתעבור!!!! שולחת לך חיבוק ענק וחג שמח הלוואי שיהיה טוב
  • מריאל ויולי
    בנות יקרות, אפשר לנסות לזרום ולא להתעסק עם זה כל היום, באמת שאפשר. אני הייתי בדיוק כמוכן 7 חודשים של ניסיונות עם ערכות ביוץ וחישובים וכל המסביב ובחודש שהחלטתי ובאמת השתדלתי להיות עסוקה , להירגע , להאמין שזה יגיע בקרוב ולא להתעסק עם זה יותר מדי, נקלטתי!!!
    אז... להפסיק עם השביזות!!! יולי כבר הצלחת פעם אחת אין סיבה שזה לא יגיע שוב ובקרוב!! ומיראל, עשית את כל הבדיקת והן תקינות אז למה את מכניסה לעצמך מחשבות שליליות לראש??
    בנות, קצת אופטימיות, קצת פחות התעסקות ויותר סקס ויהיה טוב

רעות
  • תודה לכולם על התמיכה...
    רעות- אני משתדלת להעסיק את עצמי והכן רוב הזמן אני מאוד עסוקה, איך שאני חוזרת הביתה המחשבות חוזרות וממלאות את החלל....
    בכל מקרה אני מאמינה שמחר יהיה יום חדש והכול יהיה בסדר... החודש אני ממשיכה לפי תאוריה מה שיהיה יהיה וחודש הבא יש לי טור לרופא המקסים שלי, אלך על מעקב זקיקים שעליו אני רואה כאן הרבה התכתבות, מקווה שזה יעזור...
    שבוע מקסים לכולם....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה