האם גם לכן יש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    יש לי תופעה מטרידה בהריון....והיא "פצעים" בפנים
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי גם לי היה...
    היו תקופות מטורפות והיו תקופות שזה מעט נרגע
    זה בא והולך בגלל ההורמונים...
    תדאגי לשטוף כל פעם עם סבון מיוחד לפנים לנקות בערב עם מיי פנים ואל דאגה זה יעבור!!!!

• מצטרפת.. זה קורה. ההורמונים משתוללים... היה לי גם תקופה של כמה שבועות מטורפת.. לשטוף טוב... עם סבון/מיי פנים..
    בהצלחההההה

• הי ירדן, האם אצלך זה נמשך כל ההריון? כמו שאמרתי, בפעם הקודמת זה היה רע בשליש הראשון,אבל אחרי זה העור היה ממש יפה וזוהר....מה קרה לך אחרי הלידה? שוב פצעים? הנקת?
    ליאת
  • זה ממש היה און אוף...
    בשליש הראשון היה מלא מלא בעיקר בסנטר
    אחר כך טיפה התנקה והיה יותר נעים היה יוצא פעם ב...
    בסוף כבר בכלל לא היה אבל אחרי הלידה ככה יומיים אחרי יצאו קטנים מעצבנים
    וזהו בזה זה נגמר...
    בגלל שכבר יש לי ניסיון מתקופת עבר עם חצ'קונים אז אני יודעת לנקות את הפנים משחורים למינהם....
    אחרי זה תמיד תמיד בבוקר שטיפת פנים עם סבון של ד"ר פישר קרם לחות ואז האיפור
    בערב שטיפת פנים עם הסבון ואז אחרי מקלחת ניקוי עם מיי פנים ואת תראי איך זה עוזר....
    אני חולת ד"ר פישר המוצרים שלו מצויינים בטירוף!!!
    ממש ממליצה בחום כל הסדרה הירוקה שלו של העור הצעיר ממש נהדרת נעימה ולא יקרה בכלל

• היי

• מחזיקה לך אצבעות שזה יעבור מהר...
  • ירדן,
    אני מנקה ומקפידה תמיד (לא רק בהריון) עם סבון פנים עם גרגרים עדין ומי פנים של קליניק שהוא מעולה בעיניי,אבל כשמדובר בהורמונים...כלום לא עוזר
  • לי התחילו הפצעים אחרי הלידה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה