בשורה טובה למנסות להרות ושמה ד"ר רבינזון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,שבוע טוב לכולן, חייבות לקרוא על סיפורי האישי, ילדתי 2 ילדים מקסימים ולאחריהם עברתי 3 הפלות טבעיות, כשבכל פעם זה חורבן עולם על ראשי, שריתי בעצב גדול כשנה וחצי, כל הרופאים למיניהם אמרו לי שאין מה לעשות וזה יכול לקרות, וכנראה שהם אמרו זאת מפני שיש לי ילדים, לא קיבלתי את זה, עברתי בדיקות טרימבופיליה(קרישיות דם ונמצא שהכל בסדר, עד קראתי על ד"ר רבינזון יעקב הנפלא באינטרנט, והחלטתי לפנות אליו למרפאת קופ"ח כללית ברובע ז' באשדוד, והוא מיד לקח אותי ברצינות, ומיד שלח אותי למעקב זקיקים ובדיקות דם לאיתור הביוץ, ביום הביוץ קיבלתי זריקה, שממנה הריתי וכיום אני עם תאומים בבטן, וברוך השם הכל בסדר, הודות לד"ר רבינזון, בזכות מקצועיותו ואיכותו המקצועית של הרופא המעולה הזה שנטע בי תקווה מהרגע הראשון שהתיישבתי בכסא מולו, בנות, הוא אחד הרופאים אם לא הטוב ביותר בארץ בנושא פוריות, נסו אותו, ותבינו עד כמה זה נכון, בהצלחה."
7 תגובות
עמוד 1
  • שבוע טוב,

זה מקסים בעיניי שאת משתפת וממליצה מסיפורך האישי.

אני כל כך שמחה שהצלחת..

מאחלת לך הריון ,קל תקין וברא.

שבוע טוב.
  • אני גם עברתי 2 הפלות טבעיות לפני חצי שנה ואחת לפני שילדתי את הבן שלי.
    אני מנסה להכנס להריון שני ועשיתי בדיקות קישות ובלוטת התריס והיסטרוסקופיה וברוך השם הכל תקין.
    הסיפור שלך די מעודד ואני עדיין בסרט מתמשך של מתי יגיע השני ובמיוחד מתה מפחד מהפלה נוספת.
    אפשר לשאול איזו זריקה קבלת?
    http://www.holdthatpic.com/
  • תמיד משמח לשמוע סיפור שכזה...

שיהיה המון בהצלחה!!

קטנה שלנו אמא ואבא אוהבים אותך ומחכים לך!
  • יאווווווווווווו זה הרופא פוריות שליייייייייייי!!!!!
    אין עליוווווווווו
    התרשמתי ממנו מאוד כמה שהוא מעודדד! ויש לי תחשובה טובה לגביווו:)
    שמחה לשמוע
  • מאור, אני אשמח לומר לך, רק שאינני יודעת, מפני שזה היה כל כך מהר, באותו יום הביוץ הוא אמר לי לכי לרכוש עכשיו מבית מרקחת את הזריקה ושאחות תזריק לך ממש עכשיו ואז לקיים מה שיותר מהר יחסי מין, אני אומרת לך, שבזו הלשון, כך היו הדברים, כך שלא היתה לי אפשרות אפילו לקרוא או להבין מהי הזריקה הזו, אשאל אותו במפגש הבא איתו ואשמח לעדכן אותך
  • ו
  • היי, ההריון מתקדם יפה ברוך השם ובלי עין הרע..........
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה