מתי כבר יגיעו בשורות טובות..??!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות..
    עוברים עליי ימים לא קלים..
    כשהתחלתי לחשוב על הריון לפני משהו כמו שנה.. לא חשבתי שאני יגיע ליום הזה ועדיין לא אהיה בהריון/ אמא..
    המחשבה שעבר כלכך הרבה זמן ואני עדיין באותה נקודה פשוט מתסכלת אותי..
    בימים האחרונים אני מוצאת את עצמי בוכה כל הזמן.. אני רואה טלוויזיה ובוכה, מדברת עם בעלי בטלפון ובוכה.. מתה כבר שהתקופה הזאת תעבור..
    שלשום בעלי עשה בדיקת זרע שנייה ויצאו תוצאות דומות לראשונה.
    יצאה לו אבחון שאומר שיש לו ספירת זרע נמוכה.
    לאחר התייעצות עם דר' הדר הוא רשם כי כנראה שכדאי להתחיל טיפול פוריות של הזרעה..
    לא יודעת מה זה.. ואיך זה.. פשוט מדוכאת שזה ככה.
    יום רביעי יש לי תור לרופאת נשים שלי ואני מקווה שהיא תצליח קצת לעודד אותי..
    סורי על החפירה פשוט אתן היחידות שיכולות להבין אותי..
    רוצה כבר להגיע לתקופה טובה יותר..
    שיהיה שבוע טוב לכולן..

me
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    פתרון לבעיה מתחיל מלדעת על קיומה... את צריכה להתעודד שהיום יש פתרון לכל דבר, ולדעת שאתם יכולים לפתור את העניין הזה, ובסופו של דבר בע״ה להיות הורים, זה צריך להרגיע אותך ולעשות אותך שמחה. נכון שזו לא הדרך שכל אחת מאיתנו בתור ילדה חולמת עליה, אך עדיין זו דרך שבסופו של דבר מובילה לאותה התוצאה הרצוייה.
    אני מאחלת לך מעתה והלאה שיהיו לך רק דברים טובים, רק שתחייכי, ושיהיה לך כמובן שבוע טוב...
    שולחת לך מלא נשיקות!!!

• תודה רבה מותק..
    אני מנסה להתעודד ולהיות אופטימית.. לפעמים מצליח ולפעמים לא..
    כמו שאמרתי.. אני מקווה כבר לבשורות טובות יותר..
    בשביל כולנו.. :)

me
  • יש לי משהו שיעודד אותך

בילד השני שלנו גילו גם אצל בעלי שיש לו בעיה בזרע.
    הספירה נמוכה וגם הזרעים שחיים יש להם תנועתיות נמוכה, בקיצור היה לי חושך בעיניים.
    התחלנו הזרעות עם כמובן השבחות לזרע ובסוף..... ניקלטתי טיבעי!!!

אני יכולה להגיד לך שספירת זרע של גבר משתנה מחודש לחודש וזה ממש לא דבר קבוע.

יהיה בסדר!!!!!

תחשבי חיובי ויהיה חיובי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה