היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלנו היה מצוין! חגגנו לשחר יומולדת הוא קיבל מלא מתנות שוות והיא היה בעננים! אני בהלם שהבן שלי בן ארבע! העוגה יצאה מצוין. ממש מתוקה תודה לכל מי שעזרה... עכשיו נשארה משימה הרבה יותר קשה. עוגת משאית זבל ליומולדת בגן... וגם הגננת ביקשה להכין איזה סיפורון על מאורע שהיה בחיים של שחר4 עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
23 תגובות
עמוד 1
היי מותק!!! מזל טוב לנסיך המהמם!!! לגביי המאורע את יכולה לכתוב על - לידת אחי הקטן טל.
האמת חשבתי על זה אבל אז זה הופך להתמקד בטל לא? ...
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
מזל טוב מסכימה עם מורן תספרי את הסיפור של הגעת טל כאילו ממבט עיניו.
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
איזה כיף שעברה עליכם שבת כזו!!!! נתנו לך אחלה עצות לגבי המאורע
מזל טוב לנסיך
על הלידה של שחר אא לכתוב כי זה מהות היומולדת... לא? ועל טל מנקודת מבטו זה נחמד אבל אוטוטו יש עוד לידה הייתי מעדיפה רעיון אחר בגלל זה אבל לא עולה לי כלום עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
מזל שיש מי שמאתגר אותך
מזל טוב! שמחה שהיה כיף!
מזל טוב נשמה איך שהוא פיספסתי את יום הולדת שלו סליחה
עד 120- המון אושר בריאות ואהבה
אני גם אשמח ליותר פרטים על משאית זבל
ךגבי סיפור...תנסי להיזכר במשהו..חייב להיות משהו דווקא על לידתו של טל זה רעיון, אבל זה כן ימקד את הסיפור גם בטל...ולדעתי שזה יהיה רק סיםור של שחר אולי משהו מיוחד על פעם ראשונה שהלך לגן? אולי יש בת שהם חברים? אולי איזו פעם מיוחדת של בילוי במקום מסויים? אולי אפילו מחלה מעצבנת? (כמו אבאבועות ) אצלי לדוגמא בן שהיה קטן בלע 1 שח זה סיפור שגם כתבתי באלבום השורשים שלו
איזה כיף איזה ילד גדול יש לך בבית
אולי תרשמי על טיול ששחר עשה עם סבתא וסבא
המון מזל טוב לשחר
ואי! מזל טוב!!!!
כיף לשמוע שנהנתם ... מזל טוב לילד הגדול
תודה לכל העונות!!!!! גרמתן לי לפתוח את החשיבה. החלטתי שאני לא רוצה לספר על הלידה של טל... אז אמנם הגננת ביקשה סיפור משמעותי אבל אני החלטתי לספר סתם סיפור עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
המון המון מזל טוב למתוקי
בבקשה - זה לא בדיוק משאית זבל, אבל נראה לי שזה יכול לעבוד...
[url=http://www.glitterfly.com]
תשלחי לי בכיף את התמונות ואני אעלה, ואם את צריכה את אלה במייל רק תגידי
אבל זה לא דומה למשאית עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
עוגת משאית זבל, נשמע ממש מעורר תיאבון
השניה מהקישורים של אמא ויותר מהממת
יא טלי העוגה הזו מהממת עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
נראה לי הכי טוב שתעשי הכלאה בין העוגות, נגיד תשתמשי בתרשים של העוגה ששמתי לך, אבל תקצרי את החלק הקדמי שנראה קצת כמו מכונית
מאחורה "תחפרי" קצת לתוך העוגה ליצור את החלק שהזבל נמצא בו