ביוץ מאוחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    בעבר הייתי חלק פעיל מהפורום ההריון. יש לי בת -בת 3.
    לפני שנה וחודש עברתי הפלה בעקבות סקירת מערכות בה גילינו מומים חריפים בעוברית. ומאז אנחנו מנסים שוב להיכנס להריון ולא מצליחים.... כל חודש מביא איתו תיסכול, אכזבה ודכאונות שבמקום לקרב אותנו גורמות לי להיות עצבנית וחסרת סבלנות כלפי בעלי... אני חוששת ומפחדת ללכת לרופא שעלול להגיד לי שבגלל ההפלה ההיא משהו לא בסדר. עשיתי החודש בדיקות ביוץ. וסת אחרונה קיבלתי ב-4/12 התחלתי לערוך בדיקות ב-13/12 (עברו כבר 13) ועדין לא קיבלתי את האישור שיש ביוץ.... האם זה הגיוני????
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,

ברוך שובך!
    כל מה שאת כותבת פה עובר על כל אחת ואחת מאיתנו... מפחיד עד הצמרמורת לעבור הפלה, אי לא מתארת חיים אחרי זה, פשוט ככה...

לגבי בדיקץ ביוץ - אני לא מאמינה בהן, בכלל. השתמשתי חודשיים, לא הראו לי ביוץ בכלל, אבל עובדה שנקלטתי, אז הן לא אמינות לגמרי.
    לא ממליצה לך להמשיך איתם\ פשוט תמשיכי בשיטה האגילה של יום כן יום לא, ובסוף זה יצליח...
    אני לא ממש יודעת להרגיע, אבל בכל זאת - תהיי חזקה וסבלנית, תבדקי את הדברים לעומק, וזה יבוא.

שיהיה לך הכי בהצלחה שיכול להיות! תמשיכי לעדכן שנוכל לעודד אותך ולתמוך בך :)\\מחזיקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה