בנות יש לי שאלה אני חייבת עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שבוע אחרי החזרת עוברים מקבלת תמיכת אוטרוגסטן הבוקר התחלתי לסבול מסחרורות מטורפות שנמשכו כל היום ברמות שונות. מישהי פעם עברה דבר דומה?האם לקשר זאת לתרופה עצמה? שווה להרים טלפון לאסותא לשאול? מה עושים אם זה למישהי יש רעיון עצה זה ממש מפחיד אותי.
23 תגובות
עמוד 1
  • יקירה, ראשית שווה להתקשר אפילו למוקד אחיות של קופת חולים אם אין אפשרות לשוחח עם אסותא כרגע,אני באופן אישי לא טופלתי בתמיכה הזו וגם ללא תופעות לוואי דומות , אל תלחצי ,תנסי להשאר רגועה ,תנסי אפילו לבדוק בגוגל תופעות לוואי לתמיכה הזו ותראי אם יש קשר כלשהו ....
    נקווה שהכל תקין,מאחלת הצלחה יקירה ,תעדכני
  • ORI תודה,
    אכן בעלון כתוב שאחת מתופעות הלוואי של התרופה הן סחרחורות (בין היתר )אבל אני לוקחת אותם כבר שבוע וחצי ללא בעיה כלל אז זה מוזר שפתאום זה החל. היום בבוקר לא הצלחתי לקום מהמיטה ממש. נראה לי שמחר באמת אפנה לאחיות ואשאל.
    תודה יקירתי.
  • סחרחורת זה תופעה שאת צריכה להתייחס אליה גם אם לדעתך זה לא קשור למה שאת לוקחת.
    תפני לרופא או למוקד ותשתי המון מים!!!!!

מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב!
  • לדעתי זה מההורמונים גם אני סובלת מסחרחורות בתקופה הזו,
    אצלי התחיל עוד כמה ימים לפני ההחזרה...
    תמיד שווה להתקשר ולשאול...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה בנות,
    טרם עבר לגמרי אם כי הרבה יותר טוב מאתמול. התקשרתי לאסותא ואנסה לברר מה פשר הסחרחורות אני מחכה כרגע לתשובה. לדעתי זה קשור להורמונים שקיבלתי ולמרות שאני נוטה לזלזל בדברים האלה אולי באמת כדאי שאתייחס לכך ברצינות לשם שינוי.
  • אז דיברתי אם הרופא לטענתו ייתכן שזה הווסת שעומדת להגיע כי הוא לא רואה סיבה אחרת לסחרחורות אצלי והוא אמר לי לבוא מחר לבדיקת דם לבדיקת בטא (יום 10).
    באמת בפעמים הקודמות לפני שעמדתי לקבל אחרי טיפולים הורמונלים קרה שהיו לי סחרחורות . אני מתבאסת להספיד עדיין את החודש איזה באסה.
  • תמיד עדיף להתקשר ולשאול

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • שלילי . דייי אין לי כוח יותר.

• מבינה אותך כל כך
    תתחזקי מתוקה , מחר יום חדש
  • תודה על התמיכה לבבית , אפילו לא בא לי לבכות, עד כדי כך אני כבר התרגלתי איזה מזעזע . רק שלא יתנו לי שוב פרוטוקול ארוך זה יקח לנצח לעבור את כל זה שוב.

• גם אני עכשו בתהליך של טיפול ארוך בעוד שבוע וקצת מתחילה להזריק במשך שלושה שבועות
  • תתקשרי דחוף למרפאה
    בשורות טובות
    ותעדכני
  • יקירה,אני כל כך מבינה אותך ,האכזבה הזו שוברת אבל אל תשכחי שברגע שתראי את הכל משתלם, גם אני עם פרוטוקול ארוך,לצערנו אין לנו יכולת לשנות את המצב ...
    יקירה קחי אויר ,אם את מרגישה לחץ אולי תקחי חודש הפסקה ותחזרי עם אנרגיות מחודשות ,מניסיון בעל כורחי ,זה מאד עוזר ומשחרר...
    יקירה המון המון בהצלחה ,אנחנו כאן בשבילך ...
  • המון הצלחה, איזה מספר IVF ?

• תודה נטלי משום מה אני לא מרגישה צורח להתאבל האמת ,קיוותי לנס קטן שלי אבל באופן מפתיע אני בסדר לפחות יש לי תשובה אי הידיעה יותר הקשתה עליי. כמובן שאני מאוכזבת, נורא רציתי לשמח את בעלי שיש לו יום הולדת ב- 31 לחודש אבל זה כבר לא יקרה. יצא לכן לעשות טיפול אחרי טיפול? בדרך כלל אני לוקחת לי חופש חודש אבל...
  • תודה לכל הבנות התומכות , מי כמוכן מבינה אותי ואת התהליך הארור הזה שאנו נמצאות בו. אני בסדר מאוכזבת בעיקר ,בעלי לא מבין איך אנחנו עושים לגוף כמעט את כל העבודה ועדיין לא נקלט אין תשובות לכך אה .
    שאלוהים יתן לי ולכולנו את הכוחות להמשיך עד ליעד לזה אני הכי זקוקה להמון כוח להתחיל הכל מ- 0.

• "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • תודה אורלי על התמיכה כבר דמיינתי איך אני מודיעה לכולם שהתשובה חיובית זה החלק הקשה מבחינתי, נו אתן מבינות אני לא מחדשת לכן כלום.
    האם נהוג ורצוי לעשות הפסקה בין הטיפולים?
  • שמעי אם אין חשש לגירוי יתר וכו'
    לא חושבת שצריך לחכות
    אבל מי שיענה לך על כך הכי נכון
    זה הרופא המטפל בך..

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • כן אני אדבר איתם ונראה סתם תהיתי אם יש איזה פורמט מקובל לעניין . תודה .
  • היי,אני כרגע מתחילה את הטיפול השני את הראשוני שלא צלח עברתי באוקטובר,ואחר כך ישר קיבלתי אז פיספסתי תחילת טיפול ואז בנובמבר שברתי את הרגל אז יצא לי לעשות הפסקה חודשיים ולמען האמת בדיעבד אני שמחה שהתרעננתי קצת ...
  • אני גם בדרך כלל עושה הפסקה של חודש אבל החודש לא בא לי לעשות הפסקה ואני מרגישה בריאה להמשיך למחזור חדש , טוב נראה מה אומרים לי בכל אופן עליי להמתין לגברת ווסת היקרה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה